Kemal Kılıçdaroğlu'nun uğurlayacağı Suriyeliler, program öncesi evlerinden alınıp İstanbul İl Göç İdaresi'ne götürüldü | SİYASET
DOLAR

32,3740$% 0.15

EURO

35,0540% -0.12

STERLİN

41,0428£% 0.3

GRAM ALTIN

2.324,06%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,05

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Kemal Kılıçdaroğlu’nun uğurlayacağı Suriyeliler, program öncesi evlerinden alınıp İstanbul İl Göç İdaresi’ne götürüldü

Kemal Kılıçdaroğlu’nun uğurlayacağı Suriyeliler, program öncesi evlerinden alınıp İstanbul İl Göç İdaresi’ne götürüldü

Kemal Kılıçdaroğlu’nun uğurlayacağı Suriyeliler, program öncesi evlerinden alınıp İstanbul İl Göç İdaresi’ne götürüldü. Konu hakkında açıklamalar geliyor!

SURİYELİLERİ GÖNDERECEKTİ

Kılıçdaroğlu katılacağı Program ile birlikte Suriyelilerin gönderilmesi gündemdeydi Fakat gündeme sızan bilgilere göre İl Göç İdaresi Suriyelileri evinden aldığı belirtildi.

İstanbul’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla bugün ülkelerine uğurlanacak Suriyelilerin, program öncesinde evlerinden alınarak İstanbul İl Göç İdaresi’ne götürüldüğü ortaya çıktı. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, “Bunun bir tek sebebi olacağını düşünüyoruz. Günü daha önceden belirlenmesine rağmen, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün bu kafileye, onların uğurlamasına katılacağı bilgisi olduktan sonra olduğunu düşünüyoruz. Başka da bir anlam yüklemek istemiyorum” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Doğukan Çep Yakalandı! Kaçmaya çalıştı

HIZLI YORUM YAP