Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Eğer alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Eğer alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Eğer alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Eğer alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir. İklim krizine değinen Kemal Kılıçdaroğlu sert açıklamalarda bulunarak, alan firmaların ağır bedeller ödeyeceğini duyurdu.

Krize yol açacak olan ihale sonrası Ak partili trol hesapların ise Kemal Kılıçdaroğlu’a hakaret ettikleri görüldü. Daha önce CHP yetkilileri Trollerin tespit edilmesini istemiş, Tespit edilen troller için seçim sonunda destek olmak , yalan propaganda yapmak, hakaret etmek, linç övmek, halkı kin ve düşmanlığa karşı sevk etmekten dava açılacak.

Terör örgütleri ile bağlantı olanların ise ömür boyu hapis yatmaları için girişimler başlatılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili “Kanal İstanbul ihalesini kimse almayacak. Eğer ihaleyi alan olursa çok ağır bedeller ödeyecek” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Beton Kanal, iklim krizini artırmakla kalmayacak, bu krize karşı alınmakta olan önlemleri de etkisiz hale getirecek” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cahit Özkan, FETÖ lideri Fethullah Gülen için “Hasret bitip gelseydi, Cumhurbaşkanımız ne yapacağını gösterecekti”

HIZLI YORUM YAP