Kemal Kılıçdaroğlu: Hangi gerekçeyle milletin kafasına çay attın! Sağlık çalışanların başarısını kendi üstüne alma! | SİYASET
DOLAR

32,3769$% 0.18

EURO

35,0095% -0.19

STERLİN

40,9853£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,75%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,31

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Kemal Kılıçdaroğlu: Hangi gerekçeyle milletin kafasına çay attın! Sağlık çalışanların başarısını kendi üstüne alma!

Kemal Kılıçdaroğlu: Hangi gerekçeyle milletin kafasına çay attın! Sağlık çalışanların başarısını kendi üstüne alma!

Kemal Kılıçdaroğlu: Türkiye gerçekleri, hangi gerekçeyle milletin kafasına çay attın! Sağlık çalışanların başarısını kendi üstüne alma! Sağlık çalışanları için bir ay ikramiye dahi vermediniz, yoğun bakım çalışanının hesabına yatan para 7 lira olduğunu söyledi. Dünyada en kötü yönetilen 4. ülkeyiz hangi gerekçeyle insanları  kandırıyorsunuz.

Türkiye’nin her sorununda hükumete destek oluruz.

Pandemi içinde destek olalım dedik hesaplara el koydunuz!

5 maske için günlerce tartıştılar, kendi içlerinde bile 5 maske için bile başarısız oldular.

Bütçe ayarlıyorlar bu bütçe için hangi bütçe haramzadeler için bütçe ayırmışlar. Orta vadeli maili plan zamanında yayınlanmadı neden? Kim engel oldu hangi güç engel oldu, yasanın gereğini bile yerine getirmediler, bütçenin ekleri bütçe verildikten sonra getirildi,

Bunlar hizmet Etilerde biz mi engel olduk. Bunlar kendi çıkardıkları yasalara uymuyorlar. ama kendi vicdanınıza göre el kaldırın! Kanun çıktı ,kanuna uymam diyor!

Bir soru önergesi veriyoruz cevap verilmiyor 15 gün içinde! Partilere oy verenlere soruyorum neden siz soru önergesi vermiyorsunuz, Anayasaya uymayan, hiçbir şeye cevap vermeyen yürütme organı ne olursa olsun kanuna uymak zorundadır.

Bir çok kurum meclise gelip bilgi vermedi, canları istediği zaman geliyorlar, kanuna uymuyorlar, bu parlemonto neydi milli iradenin yeriydi, hangi neredeler, milleti demek ki kimse takmıyor.

128 milyar dolar ile dolar düşükken kimse satıldı, buna nasıl hayır dediniz, kime satıldı? neden sormadınız, emekli mi aldı bunu,çaycı mı aldı, sokada olan vatandaş mı aldı, kim aldı? Neden araştıramıyorsunuz, Sormazsanız buranın saygısı kalmaz, tüvü bitmemiş yetimin hakkına sahip çıkmalıyız, dolar lortlarının arkasında durmaya başladınız.

35 yıldır merkez bankasına çalıştım diyen eski merkez bankası başlkanı diyor -47 milyar dolara merkez bankasının kasası nasıl bu hale geldi? Soruyoruz neden araştırmıyorsunuz

Madem millisiniz?

Şu anda Türkiye’de mevduatın kaçı dolar üzerinde &56sı Amerikan doları! Parasını Dolarla tutuyor insanlar. Türk parasını kim itibarsızlaştırdı. bu kadar kötü pozisyona kim getirdi bu parayı kim getirdi, döviz üzerinden borçlandı şirketler, adamın dövizle geliri yok. Adamın döviz geliri yok!

Türkiye cumhuriyeti devleti kendi vatandaşı üzerinden dolar ile borçlandırıldı! Türk lirasını itibarsız hale getiren bu iktidardır. Herkes kötü parayı elinden çıkarır iyi parayı elinden tutar.

Bir vatandaş kim 250 dolar bozdurursa bedava tıraş edecem dedi milli olan budur o vatandaş sizden daha milli. Ama siz o vatandaşı unuttunuz, böyle düşünen vatandaşı unuttunuz.

Şimdi ülkenin  736 milyar dolar ülkenin geliri, hiç merak ettiniz mi neden zarar ettik diye. 18 yılda nasıl bu hale geldi. Bu insanlar size oy verdi, ama o oyu o millet oyu geri alacak, Allah c.c izniyle o verdiği oyu sizden geri alacak.

492 milyar dolar faiz ödemesi var, ben boşuna demiyorum haremizelere ödeme bunlar.

Meclis denetleme yapıyor mu hayır nereye gidiyor bu paralar! bu paralşarın denetlenmesi gerek! Bütçelerin denetlenmesi lazım 177 dolarlık değer var ortada!

Aklını kiraya verenler geçekleri göremezler.

Türk lirası eridikçe kur farkı veriyorlar. Sayıştay raporuna bakın ne kadar ödeme yapılmış, esnafa ne verdiniz? Borç verdiniz sadece, sonrada gırtlağına binecesiniz ver parayı diye, Allah’ın izniyle iktidar olacağız ve bu sömürücülerin elinden alacaz herşeyi.

Kime ne verdiniz Katara verdiniz, maçların yayınlama hakkı  katar’da dolar aldı başını gitti katar firması parayı ödemedi, ne yaptı bakan 90 milyar dolar borcuna indirim yaptınız! 90 milyar dolar indirimi nasıl yaptınız, Anlaşma var ama adamlar vermeyeceğim diyor.

Borçlarını 5.80 olarak dolar yaptılar borcunu TL olarak ödeyecek bu mu insanlık..

Çiftçinin 211 lira alacağı var bu iktidardan.! Bu bütçeden bile habersizler bunlar %1 bile artmadı. Bilmeden konuşuyorlar, herşeye el kaldırıyorlar, ineklere dahi haciz koydunuz, esnaf perişan, çöpten artık toplayanlar var.. Bazıları var 5 maaş alıyor sizden bazıları, sizin vicdanınız rahat mı, bunu nasıl kabule dersiniz.

Tank palet fabrikası bu ülkenin namusu, kendi tank palet fabrikasını başka orduya teslim eder mi? Katar tank mı yapacak, Ethem sancak ne tankı yapmış?

Doğru katara Tank palet fabrikası satılmadı dendi, haklı bedava verildi! peşkeş çekildi resmen, bir dolar bile alamadılar, özeleştirme kanuna bakın! sanırım Erdoğan imzaladığı kararnamenin içeriğini hiç okumadı.

Kararnameleri gizliyorlar, çalışan işçiler ne dedi bu ülkenin namusudur satılmaz dendi, o çalışanların gözlerinden öpüyorum..

18 ay sonra tank yapacakları şartnamede yazıyor, Tank nerede* Ortada tank yok fabrika ‘da gitti, burası stratejik bölge. Ethem sancak para topluyor bunu bana vereceksiniz diyor, üretim yok %25 karını alıyor ama ortada tank yok!

15 Temmuz gazilerinin şehitlerinin parası nerede? ortada yok!

52 milyon para toplandı şehitler için 121.95 kuruş para verilmiş şehit ailelerine! aylık  bu para veriliyor bu mu yani bu kadar mı değersiz o şehitler!

Katara borsa İstanbul satılırken kim vardı masada baktınız mı? Pensilvanya bir adam! MİT raporlarını görmediniz mi? Kimse dokunamıyor o adama neden avukatları Sayın Erdağ’ın avukatları! Bu adamın o masada ne işi var! kimse dokunamıyor bu adama!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mansur Yavaş meclis üyelerini konuşmasını sansürledi !

HIZLI YORUM YAP