Kemal Kılıçdaroğlu '' Çocuklarım siyasette olmamdan rahatsız'' | SİYASET
DOLAR

32,5505$% 0.1

EURO

34,9164% 0.67

STERLİN

40,5739£% 1

GRAM ALTIN

2.435,28%0,11

ÇEYREK ALTIN

4.088,00%-0,93

a

Kemal Kılıçdaroğlu ” Çocuklarım siyasette olmamdan rahatsız”

Kemal Kılıçdaroğlu Çocuklarım siyasette olmamdan rahatsız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocuklarının siyasete girmek istemediğini, kendisinin de devam etmesinden rahatsız duyduklarını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV’de yayımlanan “Liderlerle Bayram Sohbetleri” programına konuk oldu. Program’da soruları yanıtlarken çocukluk, gençlik yıllarını ve yaşam öyküsünü de değindi.

Ramazan Bayramı’nı kutlayan Kılıçdaroğlu, Bingöl’ün Genç ilçesinde yaşadığı çocukluk yıllarını anlattı. Bayramlarda en şık kıyafetlerini giydiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, tanımadığı ailelere gidip bayramlaştığını, harçlık komşuların da verenleri diğer arkadaşlarına söylediğini ifade etti.

Bingöl’de ilkokul beşinci sınıfı ve ortaokulu okuduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, halen o dönemlerden görüştüğü arkadaşları olduğunu söyledi.

“Çocuklarım, siyasete devam etmemden rahatsız”

Kılıçdaroğlu ,Hangi takımı tuttuğunun soru soruldu, “Ben ve eşim Fenerbahçeliyiz, 3 çocuğum ise Galatasaraylı.” dedi.

“Çocuklarınızdan siyasete girmeye heveslenen var mı?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Hayır. Çocuklar ben siyasette kaldığım için biraz rahatsızlar aslında. Oğlum siyaset bilimi okudu zaten. Siyaseti yakından izliyor ama sıcak siyasete ilgisi yok. Çocukların da öyle sıcak siyasetle ilgileri yok. Seçimden seçime gidip oy kullanırlar sadece.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP Lideri Devlet Bahçeli Siyasi Partiler Kanunuyla ilgili açıklama yaptı

HIZLI YORUM YAP