Kemal Kılıçdaroğlu Adalet bakanlığına çocuk istismarı için yürüdü, Hiranur vakfın 'da 6 yaşında kız çocuğuna tecavüz edilmişti | SİYASET
DOLAR

32,6544$% 0.43

EURO

34,8724% 0.23

STERLİN

40,7448£% 0.15

GRAM ALTIN

2.491,26%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.257,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Kemal Kılıçdaroğlu Adalet bakanlığına çocuk istismarı için yürüdü, Hiranur vakfın ‘da 6 yaşında kız çocuğuna tecavüz edilmişti

Kemal Kılıçdaroğlu Adalet bakanlığına çocuk istismarı için yürüdü, Hiranur vakfın ‘da 6 yaşında kız çocuğuna tecavüz edilmişti

Kemal Kılıçdaroğlu Adalet bakanlığına çocuk istismarı için yürüdü, Hiranur vakfın ‘da 6 yaşında kız çocuğuna tecavüz edilmişti

İki yıldır bilindiğini söyleyen bakanlığa seslenerek iki yıldır bilinen olayla ilgili hiçbir şey yapmayan bakanlığa sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu: Adalet bakanlığının önündeyiz, adaleti aramakta olan kurumun önünde, adalet bakanlığı sessizliğini koruyor, Aile bakanlığının ne yaptığını kimse bilmiyor, Birde fotoroman var polislerine elini bağlamış durumdalar, polislerimiz bu olayı bilmiyor mu, kim onların görevini yapmasına engel oluyor, savcıların bu olayı araştırmasının kimler geçiyor, kimler suskunluğunu koruyor!

Ben buraya bu kızın sesini duyurmak için geldim, bu kızıma sesleniyorum 84 milyon insan senin yüreğinle aynı acıyı paylaşıyor, inançlısı inançsızı kim olursa olsun bu haksızlık karşısında öfkeleniyor. Ben onların sesini duyurmak için buradayım, Bu haksızlığa karşı mücadele etmek zorundayız.

Adalet istiyoruz bu ülkede, Biz Adalet susanın dilsiz şeytan olduğu bir ülke istemiyoruz, Siyasal iktidarın polis ve savcının elini kolunu bağlamasını istemiyoruz.

Bakanlık biz bu meseleyi biliyoruz diyor, Kimlerin arkasına saklandınız, Fotoğraf çektirdikleriniz mi size baskı kuruyor! Devlet dediğiniz kuruma saygınlık kazandırmanız lazım.

Bu devlet ayağa kalksın! Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor!

Günlerdir kendimize gelemiyoruz. 6 yaşında bir bebeğe sistematik tecavüz edildi. Daha süt kokuyordu evladımız. Aile Bakanı, 2 yıldır meseleyi bildiklerini itiraf etti. Anlıyoruz ki Adalet Bakanlığı, tertibi gördüğü halde operasyon emri vermedi. Bu organize kötülüktür.

Bu operasyon yapılmadığı sürece, gerginlik artacak. Kızımıza seslenmek istiyorum: Yanındayız, hepimiz senden yanayız. 84 milyon, genci, yaşlısı, inançlısı, inançsızı, dindarı, ateisti hepimiz senin yanındayız kızım. Başı açığı, kapalısı, tüm gençler seninledir kızım!

 

Baykushaber.com / Kemal Kılıçdaroğlu / İsmailağa cemaati

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye bunu hak ediyor #İkinciYüzyılaÇağrı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu canlı Yayın’da konuşuyor

HIZLI YORUM YAP