KADEM DUYURDU: “CHP’de yaşanan cinsel taciz vakalarına karşı takınılan tavır adeta suça ortak olmaktır” | SİYASET
DOLAR

32,6078$% 0.13

EURO

35,0530% 0.47

STERLİN

40,6472£% 0.11

GRAM ALTIN

2.428,26%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,24

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • KADEM DUYURDU: “CHP’de yaşanan cinsel taciz vakalarına karşı takınılan tavır adeta suça ortak olmaktır”

KADEM DUYURDU: “CHP’de yaşanan cinsel taciz vakalarına karşı takınılan tavır adeta suça ortak olmaktır”

CHP söz konusu olunca susan taciz olaylarını görmezden gelen bir kesim ortaya çıktı.Medya , sosyal medya , yazılı görsel medya her gün CHP lideri den Taciz ve tecavüzler için açıklama beklerken Millet ittidakı büyük ortağı CHP’nin taciz ve tecavüz iddialarına bu seferde ses KADEM’den geldi.

 

 

 

 

CHP’de yaşanan tecavüz ve taciz iddiaları son dönemde gündem oldu. KADEM de konuyla alakalı bir açıklama yayınladı. KADEM resmi sosyal medya hesabından, “CHP’de yaşanan cinsel taciz vakalarına karşı takınılan tavır ise adeta suça ortak olmaktır. Bu gibi vakalarda her zamanki tavrımızı mezkur olayda da gösterdik. Mağdurla temasa geçerek, kendisine desteğimizi belirttik. İdeolojiden bağımsız her yerde karşımıza çıkabilen bu gibi vakaları ve tacizcileri tüm toplum olarak açıkça lanetlemeliyiz. Öte yandan, yaşadığı cinsel taciz ve tecavüzü ifşa eden kadınları suçlamak da o ağır travmanın altında ezilmiş kadınlara yaşatılan yeni bir sosyal travmadır” dedi
 

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) son dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yaşanan tecavüz ve taciz iddialarıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

KADEM sosyal medyada da gündem olan taciz vakalarıyla alakalı ilk olarak şunları söyledi: “Son günlerde taciz ve ifşa vakalarının sosyal medyada gündem olması ve istenmeyen sonuçların yaşanması sorunların çözümüyle ilgili olarak doğru mecralara yönelmemiz gerektiğini gösteriyor.”

“KADEM, TACİZ VE TECAVÜZ MAĞDURLARININ YANINDA OLACAK”

KADEM, “Bizler kadın konusunda hak savunuculuğu yapan bir derneğiz ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da taciz ve tecavüz mağdurlarının yanında olacak, onların haklarını savunmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AKP’nin skandal ‘cinsel istismar’ önergesi yeniden gündeme geldi! Bakın sapıklar nasıl aklanmış!

HIZLI YORUM YAP