İYİParti Disiplin Kurulu'na sevk edilen Özdağ'ın savunması istendi | SİYASET
DOLAR

32,5656$% 0.15

EURO

34,6941% 0.07

STERLİN

40,1898£% 0.06

GRAM ALTIN

2.414,22%-0,75

ÇEYREK ALTIN

4.099,00%-0,26

a

İYİParti Disiplin Kurulu’na sevk edilen Özdağ’ın savunması istendi

İYİ parti’ de Ümit Özdağ’ın İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu söylemesi ile beraber süren kavga devam ediyor. FETÖ’nün Türkiye’deki medya kanadı Ümit Özdağ’ın İYİ parti içinde ki Perinçek’ci olduğunu söyleren ve teröristlerin ihracını istediği Ümit Özdağ’a İYİ parti’den disiplin süreci başlatılması dikakt çekti.

 

 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik suçlamaları nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan savunması istendi.

 

İYİ Partili Ümit Özdağ, partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik ‘FETÖ’cü’ suçlaması nedeniyle 81 il başkanının başvurusu üzerine Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Merkez Disiplin Kurulu ve Meclis Disiplin Kurulu’ndan oluşan Müşterek Disiplin Kurulu toplandı ve Özdağ’a ilişkin dosyayı görüştü. Özdağ’dan, iddiaları ve açıklamalarıyla ilgili savunmasının alınması kararını veren Kurul, bu kararı kendisine tebliğ etti. Özdağ, tebliğin kendisine ulaşmasının ardından 7 gün içinde yazılı veya sözlü ya da hem yazılı hem sözlü savunma yapabilecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Millet İttifakı büyük ortağı Kılıçdaroğlu’nun Biden atağına dikkat çeken tepki!

HIZLI YORUM YAP