İYİ Partili yönetici Kur’an-ı Kerim ile resmen alay etti ! | SİYASET
DOLAR

32,5695$% 0.07

EURO

34,9468% 0.3

STERLİN

40,6873£% 0.23

GRAM ALTIN

2.427,09%0,18

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%0,17

a

İYİ Partili yönetici Kur’an-ı Kerim ile resmen alay etti !

İYİ Parti Söke İlçesinde İYİ Partili yönetici Polat Zencirci’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dini değerleri hiçe sayarak aşağılayıp kamu barışını tehdit ederek  bozmaya yönelik paylaşımı çok büyük tepki geldi.

 

 

İYİ Parti Söke İlçesinde İYİ parti Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulunan Polat Zencirci’nin, Şerefli İslam dininin kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’in ayetlerine atıfta bulunarak bire bire taklit eder gibi toplumu tahkir eden bir üslup içeriside “Şüphesiz ki size uyanasınız diye Peker’i gönderdik.

 

 

Youtube suresi 8. Ayet” diyerek sosyal medya sitesi üzerinden  yayımlamış olduğu paylaşım da mukaddes değerlerimize açıkça saldırı olarak değerlendiren vatandaşlar; “Böyle siyaset de olmaz espri de olmaz. Espri de siyaset de zekâ gerektirir. Bu paylaşımı yapmaksa olsa olsa ya halkı kin ve nefrete sürüklemek isteyen hainlerin, ya da espri yaptığını zanneden ahmakların işidir. Daha önce de ayetler üzerinden benzer terbiyesizlikler yapanlar nasıl siyasetten silindilerse bu zavallı da unutulup gidecektir” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aynı tas aynı hamam! Meral Akşener’in ardından CHP’den küstah benzetme

HIZLI YORUM YAP