SİYASET

İYİ Partili Ümit Özdağ : İl Başkanı Buğra Kavuncu  FETÖ’cü

İYİ Partili Ümit Özdağ : İl Başkanı Buğra Kavuncu  FETÖ’cü

 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu Ahmet Hakan’ın programın da itiraf etti. CNN Türk’te Ahmet Hakan’n sunduğu Tarafsız Bölge programında misafir olan İYİ Partili Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu açıkladı.

‘BUĞRA KAVUNCU FETÖ’CÜDÜR’

Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü Enver Altaylı’nın yeğeni olduğunu söyleyen Ümit Özdağ, “Kendisi FETÖ’nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk iş adamları derneğinin başkan yardımcılığını yapmış.” ifadelerini kullandı.

Kavuncu’nun bu görevi yıllarca yaptığını söyleyen Özdağ, 15 Temmuz’dan sonra devletin bu derneğin kapatılması için başvurduğunu ve derneğin kapatıldığını açıkladı.

‘MERAL AKŞENER’İN HABERİ VAR’

Öte yandan Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de durumdan haberdar olduğunu söyleyerek, “Sayın Genel Başkan’a ben bu uyarıyı yaptığım zaman iki devlet görevlisiyle konuştuğunu ve bu devlet görevlilerinin Buğra ile ilgili kendilerinde bir kayıt olmadığını söylemişler.” ifadelerini kullandı.

BUĞRA KAVUNCU’DAN YANIT

İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ümit Özdağ’ın iddialarını “iftira” olarak yorumlarken, yarın Cumhuriyet Başsavcılığı’na gideceğini belirterek şunları söyledi:

“Allah herkesi kuru iftiradan saklasın. Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bahsedilen Kazakistan’daki dernek, ülkedeki tek iş adamları derneğiydi. 2007’den 2010’a kadar yönetim kurulu başkanıydım. Ondan sonra Kazakistan’dan ayrıldım. Sanki Fettah Tamince ile aynı dönemde çalışmışız izlenimi yaratıldı. Bu iftiralarla sonuna kadar hesaplaşacağım. Bütün sülalesi Türk milliyetçiliğine hizmet etmiş birini linç etmeye çalışmak kimsenin haddi değil.”

ÇEPNİ

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

3 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

3 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

3 hafta ago