İYİ Parti'den tabanın tepkisini çeken karar! HDP ile yol birliği... | SİYASET
DOLAR

32,5900$% 0.22

EURO

34,8304% 0.46

STERLİN

40,4472£% 0.71

GRAM ALTIN

2.411,52%-0,86

ÇEYREK ALTIN

4.071,00%-1,95

a

İYİ Parti’den tabanın tepkisini çeken karar! HDP ile yol birliği…

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı’nın 107. yılı şehitleri anma etkinlikleri çerçevesinde çok güzel bir yürüyüş organize edildi. Siyasi partilerden İYİ Parti ve HDP programa temsilci göndermedi. Bu durum İYİ PARTİ tabanında büyük tepkiyle karşılandı.

Türkiye’nin birçok ilinden ve dahi yurt dışından genç, yaşlı çok sayıda vatandaşımızın da  sabahın erken saatlerinde kalkarak “Şühedanın İzinde” temasıyla düzenlenen anma etkinliğine katılmak üzere, Sarıkamış ilçesinin Soğanlı ve Allahuekber Dağları arasındaki Kızılçubuk Zirvesi’nde bir araya geldi.

HDP VE İYİ PARTİ TEMSİLCİ GÖNDERMEDİ

Anma programına, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile çevre illerin valileri, belediye başkanları da katıldı. Programa çok sayıda gazeteci de katıldı.

Programa siyasi partilerden İYİ Parti ve HDP temsilci göndermedi, bu durum binlerce kişinin katıldığı etkinlikte büyük tepki çekti.

Elerinde Türk bayrakları bulunan binlerce kişi, burada Kur’an-ı Kerim okuyup tekbir ve salavatlar getirerek şehitler için dua ettikten sonra soğuk havada Ay-Yıldızlı Tören Alanı’na doğru yürüyüşe geçti.

 

 

Kaynak: HB7

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul Ak partili belediye başkanlarına ait villalara halkın hizmetine girdi! Neden tepindikleri ortaya çıktı!

HIZLI YORUM YAP