İyi Parti'de neler oluyor, nedir bu Fetö Muhabbeti! | SİYASET
DOLAR

32,5760$% 0.1

EURO

35,0438% 0.56

STERLİN

40,8635£% 0.69

GRAM ALTIN

2.432,19%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,00

a

İyi Parti’de neler oluyor, nedir bu Fetö Muhabbeti!

İyi Parti‘de neler oluyor, nedir bu Fetö Muhabbeti! daha önce bazı olaylarda Meral Akşener hanım efendiyi uyarmıştım bunu hiçbir siyasi amaçla değil, Meral Akşener’in devlet kadını olmasından dolayı yapmıştım.

Gelelim meseleye tabii ki mesele yargıda olduğundan dolayı işin o boyutunu devlet kendisi araştırıp aydınlatmalı her zaman derim, fetö olup da darbeye karışmış halkına ve devletine silah çekmiş kişilerin yargılanmasının canlı olarak yayınlanması taraftarıyım aynı terörist apo gibi!

Şimdi Meral Akşener küskünlerle oturup konuşmalı herkesi ikna edemeyeceği kesin, Meral Hanım zordu kendi kuralları vardır, o kurallar ise devlet ehli olmasıdır. Olaylara duygusal değil ileriye dönük bakıyor.

Tekrar dile getirmek gerekirse tüm bu olaylar onun ve partisinin başına gelmesinin sebebi bana göre oy oranının sürekli artması. Hâlbuki ki Meral Akşener yaptığı sıra dışı bir şey yok tek yaptığı halkın sorunlarını dile getirmek ve onlarla sohbet etmek konuşmak ve önerilerini mecliste konuşmak ve onlara içlerinden birisi varsa söz hakkı vermek. Bu bana göre büyük bir strateji. Olması gerekeni yapıyor meral hanım.

3 ekimde yazdığım o yazı aslında bunun bir uyarı olarak duyurmuştum.

Meral hanımın kadrosunda sıkıntı var!

Resme iyi bakın! Resim her şeyi anlatıyor ama yazı da aynı şekilde.

İletişimi oldukça iyi olan Meral hanımın bana göre bu kişilerle görüşmeli. Bir kenara bırakırsa o kişileri başkaları kendi menfaatine kullanabilir, Bunun sebebi insanın yaratılışı siyaset bu herkes bir şeyler der ama önemli olan halkın ne istediği ne dediği.

Meral Akşener’in bazı sözlerle halkın gözünde değeri düşmez, aksine oy oranı daha fazla artacaktır. Çünkü AK parti tabanı da Meral Hanıma olumlu bakıyor, yani AK partiden her ayrılan vatandaş ilk tercihi Akşener olacaktır.

Uyarıyı yenileyelim, inandığı yolda devam etmek hakkı lakin geriye dönüp bakması gereken konular var. Yoksa bunlarla uğraşacak çok zamanı yok, çünkü sokakta vatandaşın derdini dinlemekle meşgul. Bu yüzden parti içinde olan kavgalar siyasette tartışılsa bile Meral hanım halk ile konuşmaya devam edecek. Partide olan birileri ve farklı planlar yapanlar da olabilir. Dikkat etmeli. Onu çekemeyen çok fazla kişi var. sebebi çok açık değil mi sizce ..

Meral Akşener Kadrosuna göz atsın. Yapacağı tek hata onu ve sevenlerini üzebilir. Gerekirse MIT ve devletin kendi içerisinde olan yapıdan destek alsın ama bir şekilde alsın, çünkü ona suç atacalar bunun önlemini almalı.

Ben Meral Akşener’in şahsen MIT ile çok yakın bir bağ olduğunu biliyorum.. Daha fazla destek almalı.

Bu arada 2 gün önceki olay için Meral Akşener MIT ve Genel Kurmay ile görüştü ve bilgi aldı, yani buradan söylemek lazım Meral Akşener sizin oyununuza düşmeyecek kadar zeki kadındır. Onu yıpratmaya çalışırken daha fazla güç elde ederek çıkar, şahsen buna ben şahit oldum.

Peki sen şahit oldun mu?

Ersoy. K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partide Perihan Gümüş skandalı!

HIZLI YORUM YAP