İstanbul’da Suriyeliler Filistinlileri kaçırdı, Ak Parti ve MHP seçmeni durumdan rahatsız! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İstanbul’da Suriyeliler Filistinlileri kaçırdı, Ak Parti ve MHP seçmeni durumdan rahatsız!

İstanbul’da Suriyeliler Filistinlileri kaçırdı, Ak Parti ve MHP seçmeni durumdan rahatsız!

İstanbul’da Suriyeliler Filistinlileri kaçırdı, Ak Parti ve MHP seçmeni durumdan rahatsız! Ülkelerinden kaçarak Türkiye’ye gelen Suriyelilerin suç oranları her gün artıyor, masum kişileri darp, hırsızlık, fuhuş, uyuşturucu ,rehin alma gibi olaylara giren ve en son Türk milletine hakaret eden Suriyelilerin bu olayı ise bu kadarda olmaz dedirtti.

Kandırdıkları Filistinlileri serbest bırakmak için fidye istediler..

Ak Parti ve MHP seçmeni durumdan rahatsız olsa da bir çok kişinin serbest bırakılması ise tepkilere neden oluyor. Bakanlık konuyla ilgili açıklama yapmazken gözler Süleyman soylunun suç oranlarında olan artışa vereceği cevaba çevrildi..

Daha önceki fidye olaylarında Suriyeliler serbest bırakılmış ve sınır dışı edilmemişlerdi..

Almanya vaadiyle kandırılan Filistin uyruklu 4 kişi, fidye için Arnavutköy’de bir eve götürülerek 1 hafta boyunca işkenceye maruz bırakıldı. Filistin’deki ailelerinin fidyeyi göndermeyeceklerini anlayan 4 kişi, rehin tutuldukları 2. kattaki evin balkonundan atlayarak kurtulmayı başardı.

Olay, 8 Kasım günü sabah 08:50’de Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta yerde acı içerisinde yatan 2 kişiyi gören mahalle sakinleri, yarımına koştukları 2 kişiden birinin her iki bacağı ve belinin kırıldığını, diğerinin ise bacakları ve bir kolunun kırıldığını fark etti. Mahalle sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı 2 kişiyi ambulansla hastaneye götürdü. Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede, 3 katlı binanın 2’nci katındaki balkondan 4 kişinin atladığı, atlayan 4 kişiden 2’sinin yaralanamadan kaçtığını tespit etti.

FİDYE İSTEDİLER

İfadeleri alınan Filistin uyruklu Omar Al Hasan ve Hüseyin El Bedevi, yaklaşık 1 hafta önce yine Filistinli olan arkadaşları Halit Hasan ve Macit Hasan ile Taksim’de dolaştıkları sırada Suriye uyruklu 4 kişiyle tanıştıklarını söyledi. Hasan ve Bedevi, bir süre yeni arkadaşları ile vakit geçirdikten sonra Almanya’ya gitme hayallerini anlattıkları Suriyeli 4 kişinin kendilerine yardım edeceklerini söyleyerek Arnavutköy’deki eve getirdiklerini belirtti.

Hasan ve Bedevi’nin anlatımına göre daha sonra şunlar yaşandı; Arnavutköy’deki eve geldiklerinde Filistinli 4 kişinin el ve ayaklarını bağlayan Suriyeli 4 kişi, 1 hafta boyunca 4 Filistinliye işkence yaptı. Rehin tuttukları kişilerin Filistin’deki ailelerini görüntülü arayarak kişi başı 10 bin dolar fidye isteyen Suriyeli çete üyeleri, ailelere de 8 Kasım tarihine kadar süre tanıdı. Tanınan sürenin son gününde Filistin’deki ailelerinin fidyeyi göndermeyeceklerini anlayan 4 kişi, kendilerini rehin tutan kişilerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak rehin tutuldukları evin balkonuna çıkarak sokağa atladı. Sokağa atlayan 4 Filistinliden 2’si yaralanarak yerde acı içinde kıvranmaya başladı. Diğer 2 Filistinli ise kaçarak sokaktan uzaklaştı ve kayıplara karıştı. Sokakta acı içinde kıvranan 2 kişiyi gören vatandaşlar, yaralı Filistinlilerin yardımına koşarken, Filistinlileri 1 hafta boyunca rehin alan ve işkence yapan Suriyeli 4 kişi ise evden çıkarak sokakta park halindeki 2 araca binerek olay yerinden kaçtılar.

HABER ALINAMIYOR

Yaralı Filistinlilerin yerde acı içinde kıvrandıkları ve daha sonra ambulansla hastaneye götürüldükleri o anlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedilirken, Filistinlileri rehin tutan 4 Suriyelinin kaçış anları ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. 4 Filistinlinin 1 hafta boyunca rehin tutulduğu evde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, teleskopik jop, seyyar kamera, toplamda 810 Türk Lirası ve 20 dolar para ele geçirildi. Polis şimdi her yerde Filistinlileri Almanya’ya götürme vaadiyle kandırarak rehin alan ve ailelerinden fidye isteyen Suriyeli 4 kişiyi ve evin balkonundan kaçtıktan sonra kayıplara karışan diğer 2 Filistinliyi arıyor.

 

tele1

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker: Bingöl’deki olay koordine edildi

HIZLI YORUM YAP