İsmail Ok Erdoğan'ı eleştirdiği paylaşımlarını sildi! Bu kadar pislik adamın arkasından gitmeyin! | SİYASET
DOLAR

32,3708$% 0.15

EURO

34,9759% -0.3

STERLİN

40,9717£% 0.17

GRAM ALTIN

2.324,25%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İsmail Ok Erdoğan’ı eleştirdiği paylaşımlarını sildi! Bu kadar pislik adamın arkasından gitmeyin!

İsmail Ok Erdoğan’ı eleştirdiği paylaşımlarını sildi! Bu kadar pislik adamın arkasından gitmeyin!

Ak Parti’ye katılan İsmail Ok Erdoğan’ı eleştirdiği paylaşımlarını sildi, Ben davarım diyerek yola çıkan İsmail Ok’un geçtiğimiz seçimlerde Ak partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdiği paylaşımlarını sildiği sosyal Medya’ya yansıdı.

SEÇİMLERDE ALAY EDİLMİŞTİ!

İsmail Ok seçim zamanı ise Cumhur ittifakı seçmenleri ve bazı kişiler tarafından alay edilip sosyal Medya’da gündem olmuştu!

İsmail Ok Sürpriz bir karar ile Cumhur ittifakı lideri Ak Parti’ye katılması dikkat çekti!

Ok, Kasım 2021’de yaptığı paylaşımında enerji fiyatlarının artmasına dikkat çekerek, “Sayın Cumhurbaşkanı konuştukça paramız değer kaybediyor. Bunun sonucunda enerji ve akaryakıt fiyatları anında artıyor. Bu geceden itibaren yine zam. Bedelini Türk milleti ödüyor. Bu zamların mutlaka siyaseten bir bedeli olacaktır” dediği görülüyor.

AKP'ye katılan Ok, başka bir paylaşımında da AKP'ye oy vermiş seçmenlere, "Kardeşlerim, bu kadar pislik yapan, yalancı bir adamın arkasından gitmeyin. Gelin büyükşehirde bizlerin yanında olun" diye sesleniyordu.

Ok, bu ve benzeri paylaşımlarının sosyal medyada gündem olması sonrası iktidara yönelik eleştirilerinin yer aldığı bazı tweetlerini sildi.

ismail ok ak parti

AKP’ye katılan Ok, başka bir paylaşımında da AKP’ye oy vermiş seçmenlere, “Kardeşlerim, bu kadar pislik yapan, yalancı bir adamın arkasından gitmeyin. Gelin büyükşehirde bizlerin yanında olun” diye sesleniyordu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Avrupa merkezli basından dikkat çeken analiz: Erdoğan isterse “şah ve mat” der

HIZLI YORUM YAP