İletişim Başkanlığı'dan YİK Üyesi Bülent Arınç'ın için "af talebi skandal paylaşım! kriz çıktı! | SİYASET
DOLAR

32,6039$% 0.27

EURO

34,8164% 0.4

STERLİN

40,3727£% 0.49

GRAM ALTIN

2.405,57%-1,11

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%-2,03

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İletişim Başkanlığı’dan YİK Üyesi Bülent Arınç’ın için “af talebi skandal paylaşım! kriz çıktı!

İletişim Başkanlığı’dan YİK Üyesi Bülent Arınç’ın için “af talebi skandal paylaşım! kriz çıktı!

İletişim Başkanlığı’dan, YİK Üyesi Bülent Arınç’ın için “af talebi” açıklaması! Önce paylaşılan mesaj daha sonra düzeltirilerek verildi, Mesajın ardından sosyal medy’da gündem olan olayla ilgili Cumhurbaşkanı bir açıklama yapmazken, bu konunun ardından, Bülent Arınç ne diyeceği merak konusu oldu!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğinden istifa eden Bülent Arınç’ın istifasını duyuran Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “görevinden affını talep etmiş” tweetini “görevinden ayrılmayı talep etmiş” cümlesiyle değiştirerek yeniden paylaştı.

Katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündemi sarsan YİK Üyesi Bülent Arınç, sosyal medya hesabından açıklama ile kurul üyeliğinden ayrılma talebini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bildirdiğini ve onun da kabul ettiğini kaydetti.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’NDAN “AF” TWEETİ

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak‘ın istifasını ‘af talebi’ olarak açıklayan İletişim Başkanlığı, Bülent Arınç’ın istifasında önce aynı kelimeyi kullandı, ardından ‘istifa talebi’ olarak açıklamayı revize etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu’nun icraatları AK parti ve MHP’de kriz çıkardı!

HIZLI YORUM YAP