İETT şoförleri yolcuları yoldan almıyor sebebi ortaya çıktı | SİYASET
DOLAR

32,5968$% 0.35

EURO

34,8094% 0.14

STERLİN

40,3863£% -0.57

GRAM ALTIN

2.508,64%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a

İETT şoförleri yolcuları yoldan almıyor sebebi ortaya çıktı

İstanbul’da İETT şoförlerinin duraklardan yolcu almaması tepkiye neden olmuştu. Durumla ilgili araştırma sürerken şok bir video gündemi sarstı.

Çekilen video sonrasında İETT şoförlerinin Ekrem İmamoğlu ve belediyeyi zor durumda bilerek,isteyerek düşüren kişilerin olduğu iddia edildi.

Güneşli Beyazıt hattında yoğunluk olması sebebiyle belediye bölgeye araç üç körüklü otobüs seferi gönderiyor, bahsi geçen konu tamda bu noktada başlıyor. Şoförlerin daha önceki dönemde işe alındığı için mevcut akparti yönetimine sıcak, şirin göstermek istediklerini savunan kişiler otobüsleri duraklara bilerek sokmuyor. Yolcu almayan otobüsler boş olarak yollarına devam ediyor. Videoda diğer ayrıntıda ise araçların sürekli kontakları çalışıyor ve durmuyor. İBB yönetimi gelen şikayetleri değerlendirmek için yoğun olan bölgelere ek seferler göndermişti.

Video çeken şoförün ifadesi şu şekilde

Bizim araçlarımız yolcu kapasitesinin altında yolcu almak zorunda. Korona virüs hastalığı nedeniyle araçlarımız kapasitenin yarısı kadar yolcu olmak zorunda. Yani yolcular artık çok sık, iç içe o olmayacak. Daha rahat bir şekilde gidecek. Eyvallah da… 97 hattında Güneşli-Beyazıt hattında o kadar çok yolcu var ki yolcularımız, buradan Beyazıt’a gitmeden kapasiteyi dolduruyor.

Hatta aşıyor bile. Biz bunu belediyeye söyledik. Belediye sağ olsun bize her gün 3 tane uzun körüklü belediye otobüsü gönderiyor. Şöyle göstereyim size. Aynı metrobüs gibi şöyle kocaman araç gönderdi.

Buradaki yoğunluk daha da azalsın diye. Çok enteresan bir şeyle karşılaştım burada: Şoförlerin çoğu AKP yönetimi döneminde buraya girdikleri için şu anda CHP’li yönetime karşı, CHP’de yönetimin halkın gözünde küçük düşmesi için, Ekrem İmamoğlu’nun halkın gözünde küçük düşmek için elinden ne geliyorsa, şu anda bu şoför arkadaşlar yapıyorlar.

Buradan Beyazıt’a kadar hiçbir durağa girmeden öyle basıp gidiyorlar akşama kadar bu arabaları burada harıl harıl çalıştırıp mazot yakıyor kontağı dâhil kapatmıyorlar.

Siz zannetmeyin ki belediye çalışmıyor siz zannetmeyin ki belediye uyuyor.

Belediye bütün imkânları sunuyor vatandaşına ancak bu hainler içimizde olduğu için. Ne yapıyorlar elinden ne geliyorsa belediyeyi karalamak için yapıyorlar.”

Şoförlerin çoğu AKP yönetimi döneminde buraya girdikleri için şu anda CHP’li yönetime karşı, CHP’de yönetimin halkın gözünde küçük düşmesi için, Ekrem İmamoğlu’nun halkın gözünde küçük düşmek için elinden ne geliyorsa, şu anda bu şoför arkadaşlar yapıyorlar”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’de Belediye Başkanı ‘Ya o, ya ben’ dedi! İstifa Etti

HIZLI YORUM YAP