İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama: En büyük dertleri bizim inancımızdır | SİYASET
DOLAR

32,3720$% 0.15

EURO

34,9739% -0.3

STERLİN

40,9565£% 0.16

GRAM ALTIN

2.324,09%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.963,00%-0,72

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan açıklama: En büyük dertleri bizim inancımızdır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan açıklama: En büyük dertleri bizim inancımızdır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bizim gücümüz; inancımızla insana, devlete bakışımızla ve anlayışımızla ilgilidir. Batı’nın emperyalizmi, PKK, FETÖ, sol terör örgütleri tamda buraya saldırdı. En büyük dertleri bizim inancımızdır” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4nDjZdttfY

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümünde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Programa Soylu’nun yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ile çok sayıda şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar programında konuşan Bakan Soylu, dünyanın başka hiçbir ülkesinin şehitliğe Türkiye kadar önem vermediğini ifade etti. Soylu, “Bizim gücümüz inancımızla insana ve devlete bakışımızla ve anlayışımızla ilgilidir. Onun için bize saldıranlar bizi bölüp parçalamak isteyenler tam da buraya saldırmak istiyorlar. Batı’nın emperyalizmi, PKK, FETÖ, sol terör örgütleri tamda buraya saldırdı. En büyük dertleri bizim inancımızdır” dedi. Soylu, iftar programı sonrası katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eski Türk Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu’nden Binali Yıldırım’a ağır sözler! Sözde Dava Adamı!

HIZLI YORUM YAP