İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu'na suç duyurusunda bulunacağız | SİYASET
DOLAR

32,3720$% 0.15

EURO

34,9739% -0.3

STERLİN

40,9565£% 0.16

GRAM ALTIN

2.324,09%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.963,00%-0,72

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu’na suç duyurusunda bulunacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu’na suç duyurusunda bulunacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vali ve kaymakamlarI hedef alarak ‘militan’ söyleminde bulunması sebebi ile  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

 

 

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

 

 

Bakan Soylu, “PKK terör örgütünden tutuklanan belediye meclis üyeleri militan değil. Birlikte hareket ettiğiniz kandilin partisinin teşkilatlarını elebaşının posterleriyle süsleyenler militan değil. Ancak terörle, uyuşturucuyla, her türlü suçla mücadele eden, şehirlerine, yaşayanlarına kendini adayan vali ve kaymakamlarımız militan. Kılıçdaroğlu’nun derdi belli; ‘Militanlarıma dokunma!’ Dokunacağız. Bu tek parti döneminin sabıkalıları hakkında bakanlık olarak adliyeye verdiğimiz suç duyurusunun suretini de, ‘militan’ denilerek hakaret edilen valilerimize bilgi olarak gönderdik. Tarihin en başarısız bürokratı da olan Kemal Kılıçdaroğlu, ‘genelge’ diyerek yine bilgisizliğin ve cehaletin altına imza attı. Vali ve kaymakamlarımıza ‘militan’ diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na da ayrıca suç duyurusunda bulunacağız. Sayın Kılıçdaroğlu’nun dostlarına tavsiyem; tedaviye ikna edilmesidir” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Zeynep
    3 yıl önce
    0 0

    Şu ülkenin bana göre en boş bakanı süleyman bey çok umutluydum fakat bir insan bu kadar tehtşit edip iş yapamayan olur mu, bulunsa ne yazar, çözüm bulamayan adamın teki kabadayılıkla devlet yönetilmez. insanlar sokağa çıkamıyor süleyman bey sen önce sorunları çöz sonra kavganı edersin.

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika  yeni reform açıklaması

HIZLI YORUM YAP