İçişleri Bakanı Süleyman soylu 2021 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulu konuşması | Tek parça | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İçişleri Bakanı Süleyman soylu 2021 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulu konuşması | Tek parça

İçişleri Bakanı Süleyman soylu 2021 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulu konuşması | Tek parça

İçişleri Bakanlığı’nın başarılı ismi Süleyman Soylu TBMM’de yaptığı konuşma Türkiye’nin gündemine oturdu.

 

 

 

Bakan Soylu TBMM’de yaptığı konuşmada resmen HDP’lileri bir oturttu bir kaldırdı. Sosyal Medya’da tüm ” Tüm soysuzlara bir SOYLU yeter !” twiti en çok atılan twit oldu.

 

 

Süleyman Soylu yapılan operasyonları anlatmaya başladığı sırada HDP’lilerin olduğu yerden garip sesler gelmeye başladı. Bakan Soylu seslerin gelmesi üzerine ” Doğruların konuşulmasını istemiyorsunuz değil mi !? ” dedi.

 

HDP’li vekiller İçişleri Bakanı Soylu’nun konuşmasını sözde duyurmamak adına masalara vurdu. Fakat teknoloji ve bilişim alanın da Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını unutanların bu manipüle elinde patladı.

İlgili video :

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Genel Kurulu’nda İçişleri Bakanlığı’nın bütçesi görüşülürken yaptığı konuşma sırasında HDP’lilere çok sert sözler sarf etti.Süleyman Soylu, PKK’nın katlettiği sivillerin fotoğraflarını göstererek “Sizin az buçuk haysiyetiniz olsa siviller için başsağlığı dilersiniz. Haysiyetsizler, haysiyetsizler, haysiyetsizler. Bu çocukların hesabını vereceksiniz” diyerek HDP’lilere ağır ifadelerde yüklendi.

“YENİ PARTİLERDEN PKK’YA NE DEVA OLUR NE DE GELECEK OLUR”

Nereden zuhur ettiği belli olmayan yeni partilerin size yaranma çalışmaları bize sökmez, onlardan PKK’ya ne deva olur ne de gelecek olur. Sizin az buçuk haysiyetiniz olsa şu siviller için bir gün başsağlığı dilerdiniz. Haysiyetsizler, haysiyetsizler, haysiyetsizler. Bu çocukların hesabını vereceksiniz. Bunlar emekçi, işçi, PKK’nın kölesi olmuşsunuz. Kürtlerde Alevilerde bu ülkenin çimentosudur. (Eline çocuk teröristlerin görselini alarak) Çocuk terörist bunlar, bunların kim olduğunu biliyor musunuz, bunlar sizin burada PKK’nın annelerin evlatlarını kaçırıp ellerine silah verdiği çocuklar. 14-15 yaşında bu çocuklar. Yalandan Müslümanlıktan bahsediyorsunuz.

“PKK KADINLARA TECAVÜZ ETTİ”

PKK terör örgütü köylere gitti kocalarını evlerden çıkardı kadınlara tecavüz etti. Alçaklar. Artık belediyeler devlete çalışıyor. Oh, paralar PKK’ya gitmiyor millete gidiyor oh. Not alın kayyumdan aldığımız belediyelerin hepsi hapis cezası aldı bu da size kapak olsun.

“TERÖRİSTLERE SÜRPRİZİMİZ VAR”

50 yıldır teröristler bu milletin kanını emdiler bunlar da siyasetini yaptılar. Bu kış terör örgütünü mağaralarında yalnız bırakmayacağız, onlara sürprizimiz var, onlara ecel teri döktüreceğiz.

‘TIRNAKÇILIĞA ALIŞMIŞSINIZ’

Soylu, Türkiye’deki toplam hırsızlık sayısının günde 285 olduğunu, bu yıl 157’ye düştüğünü ifade ederek, hedefin bu sayıyı 100’e düşürmek olduğunu belirtti. Soylu, bu sözlerine karşı seslerini yükselten HDP sıralarına dönerek siz tırnakçılığa alışmışsınız zaten, milletvekiliniz adamın cebindeki telefonu çalıyor diyerek sert tepki gösterdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Millet İttifakı ortağı CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş hakkında taciz iddiası ortaya çıktı!

HIZLI YORUM YAP