Categories: SİYASET

İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Bomba ile birlikte elegeçirilen polisin hedefi İstanbul’du!

İçişleri Bakanlığının başarı isimi Süleyman Soylu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde operasyonlardan birinde 52 kilo 500 gram patlayıcı ile yakalanan polis memuru ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

 

 

 

 

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünce İstanbul’da görev yapan polis memurunun aracında 52 kilo 500 gram patlayıcı madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TVNET ekranlarında yayınlanan Net Bakış Özel programında operasyona ve yakalanan polis memuruna ilişkin bilinmeyen detayları aktardı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sürücülüğünü İstanbul’da aktif olarak görev yapmakta olan bir polis memurunun yaptığı araçta 52 kilo 500 gram patlayıcı çıktı.

Patlayıcıların aktarımının Kuzey Irak’tan yapıldığını ifade eden Bakan Soylu, “Herhalde Şemdinli civarında arabayı bırakıyorlar. Polis memuru arabayı alıyor.” dedi.

HEDEFİ İSTANBUL’DU

Polis memurunun 2019 yılında ‘adi suçtan’ ihraç edildiğini belirten Bakan Soylu, “Daha sonra mahkeme kararıyla geri dönüyor. Sonra başka bir yere vermişiz, oradan da İstanbul’da bir yere geçmiş. Hedefi İstanbul’du.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK SIKINTILI BİR TİP”

Polisin ifadesinde külçe altın getirdiğini söylediğini belirten Bakan Soylu, “Biz buna inanmıyoruz. Çok sıkıntılı bir tip bu. Kablo hırsızlığı yapmış. Bu tür ucuzlukları çok. Buralarda görev yaptığı için buna hülle yapmışlar ve ele geçirmişler.” diye konuştu.

ÇEPNİ

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

2 hafta ago