Hilal Kaplan'ın paylaşımına tepki yağdı Siz de seçimi kaybettiğinizde aynısını mı yapacaksınız | SİYASET
DOLAR

32,5600$% 0.02

EURO

34,8878% 0

STERLİN

40,6243£% 0.19

GRAM ALTIN

2.425,50%-0,17

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%-0,60

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Hilal Kaplan’ın paylaşımına tepki yağdı Siz de seçimi kaybettiğinizde aynısını mı yapacaksınız

Hilal Kaplan’ın paylaşımına tepki yağdı Siz de seçimi kaybettiğinizde aynısını mı yapacaksınız

Hilal Kaplan’ın paylaşımına tepki yağdı Siz de seçimi kaybettiğinizde aynısını mı yapacaksınız. Ak parti destekçisi ve yazarı Hilal Kaplan ABD’de Trump’ın halkı kin ve nefrete yönelik yaptığı paylaşım ile bir kaos çıkmıştı, Trump koltuğunu bırakmamak ve yenilgiyi kabullenemediği için halkı sokağa çağırmış ve olaylar ‘da bir çok kişi ölmüş ve yaralanmış bir çok kişi ise göz altına alınmıştı.

Ak partili Hilal kaplanın yaptığı bir paylaşım ise tepkilere neden oldu! Seçimin başından bu zamana kadar Trump’ın daha iyi bir yönetim sergilediğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile daha iyi anlaştığını savunan kişiler arasında olduğu iddia edilen Ak partili gazeteci hilal kaplan

Facebook ve Twitter, ABD’deki Kongre işgali sonrası Donald Trump’ın hesaplarını gerginliği tırmandırdığı gerekçesiyle kilitledi.

Twitter, Trump’ın “Uzun süredir kötü ve adaletsiz muamele gören vatanseverlerin elinden açık farkla kazanılan bir seçim zaferi, kabaca ve alçakça alınınca işte böyle şeyler ve olaylar olur. Muhabbet ve barışla eve gidin. Bugünü daima hatırlayın” şeklindeki tweetini sildi.

Seçimi kaybeden Trump, daha önce de kaybetse bile iktidarı bırakmayacağına ilişkin sinyalleri vermişti.

Sosyal medya devlerinin bu hamlesi hakkında paylaşımda bulunan Kaplan, “Twitter, Trump’ın son tivitini “yalan” diye işaretlemekle kalmadı; RT-Fav’a da kapattı.  Amerikan Başkanı’na yaptıklarını günü gelince ülkemizde de uygulayacaklarını bilelim” ifadelerini kullandı.

 

Kaplan’ın bu sözleri ‘itiraf’ olarak yorumlanırken, sosyal medya kullanıcıları “Ülkemizde seçimi kaybettiğinde gitmemek için direnecek birileri mi var? Ne diyorsunuz? Söylediğinizi kulağınız duyuyor mu?” şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak:Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP Grup başkan vekili sordu Berat Albayrak Damat Nerede?

HIZLI YORUM YAP