Hem Ak partiye Oy verip hem 'de Suriyelilere ve Afgan sığınmacılara kızmak iki yüzlülüktür! | SİYASET
DOLAR

32,5223$% -0.09

EURO

34,8003% -0.21

STERLİN

40,4738£% -0.12

GRAM ALTIN

2.422,04%-0,32

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%-1,16

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Hem Ak partiye Oy verip hem ‘de Suriyelilere ve Afgan sığınmacılara kızmak iki yüzlülüktür!

Hem Ak partiye Oy verip hem ‘de Suriyelilere ve Afgan sığınmacılara kızmak iki yüzlülüktür!

Hem Ak partiye Oy verip hem ‘de Suriyelilere ve Afgan sığınmacılara kızmak iki yüzlülüktür! Seçmenin son dönemde ben Ak partiye oy verdim burası yol geçen hanımı, biz Suriyeleri istemiyoruz diyerek tepki gösteriyor, kime oy vereceksin Erdoğan’a diyor.

Güzel kardeşim, görüşlerinize saygı duyabilirler fakat, hem ak partiye oy verip hem ‘de Suriyelileri istemiyoruz demek iki yüzlülüktür.

Bu sadece ak parti için değil, aynı zamanda CHP içinde geçerli olur neden mi oy verdiğiniz parti yanlış bir politika sunuyor ve düzenlemiyorsa ve yanlış karar almaya devam ediyorsa kusura bakma gidip ‘de Ak parti veya CHP’ye oy veriyorsan iki yüzlüsünüz.

Sığınmacı diyorum çünkü Suriyeliler sığınmacıdır, yani vatandaşlık verilemez! Mülteci dersen oturma iznini alır!

Şimdi CHP ve İYİ PARTİ Suriyelileri göndereceğim diyor, ( barış sağlanacak diyor ) yerlerini yurtlarını yapacağız destek olunacak ve bu paralar Avrupa’dan alınacak diyor, yerden göğe kadar haklı çünkü Ak parti zaten yıllardır AB’den bunun için para alıyor kimsenin sesi çıkmıyor, ama Kemal bey AB parası verecek deyince eleştiri yapılıyor, iyide güzel kardeşim zaten vermek zorunda vermiyor mu o zaman sığınmacıları almak zorunda kendi ülkesine.

Bakın ALMANYYALI Merkel yıllar önce Türkiye’ye geldi sebep: sebep şu Suriyeliler AB ülkelerine gitmemesi için. bizim kara kaşımıza gözümüze gelemdi buraya, Merkel kendi toplumunu düşünür. Türk toplumunun durumunu düşünmez bence de kendi ülkesi için en iyi yolu yaptı ver parayı kim bakarsa baksın burayı bozmasın diyor!’

Zaten istese ‘de bozamaz ceza puanı var yaptığı an sınır dışı ediliyor.

Şimdi değerli Ak partili seçmen hem ak partiye oy verip hem de Suriyelilere kızamazsın. Buna ne hakkınız var nede yüzünüz var çünkü Ak partinin politikası bu ve her yerde bunu ‘da söylüyorlar.

Yarın Afganlara kızacaksınız, her yer’de çoban olmak için ülkeye geldikleri söyleniyor bu Afganlara. Ak partide şuan onlara kucak açmış gibi duruyor yarın seçimden sonra Afganları istemiyoruz derseniz kusura bakmayın kızma hakkınız yok.

Aynı şey CHP ve İYİ parti içinde geçerli ben Suriyelileri ülkelerine göndereceğim diyor ya gönderemezse tutun yakasına yapışın hesabını sorun korkmayın!

Unutmayın oy veren sizsiniz, beni sen yönet diyorsun senin aldığın kararlara güveniyorum diyorsun yarın aksine bir şey yaparsa verme oy, hatta başka bir partiye ver takım tutar gibi parti tutma isteğinizden vaz geçin.

Nasıl yönetilmek istiyorsanız ona oy verin!

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fatih Altaylının O görüntüyü yayına kim verdi yazısına Fahrettin Altun neden kızıyor ki?

HIZLI YORUM YAP