HDP'den Erdoğan'a 'İmralı' yanıtı: Destekleriz dedi yeşil ışık yaktı! | SİYASET
DOLAR

32,3696$% 0.15

EURO

34,9780% -0.31

STERLİN

40,9664£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,04%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • HDP’den Erdoğan’a ‘İmralı’ yanıtı: Destekleriz dedi yeşil ışık yaktı!

HDP’den Erdoğan’a ‘İmralı’ yanıtı: Destekleriz dedi yeşil ışık yaktı!

HDP’den Erdoğan’a ‘İmralı’ yanıtı: Destekleriz dedi yeşil ışık yaktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmralı mesajı siyasi arenada yeni bir farkındalık oluşturmaya başladı, HDP konuyla ilgili açıklama yaparak Erdoğan’a yeşil ışık yaktı ve destekleriz ama…

AK PARTİ MHP HDP İTTİFAKI OLUR MU?

Konuyla ilgili siyaset bilimciler bunun olmaması için bir engel yok, Erdoğan isterse bu ittifak olabilir, Burada HDP’nin izleyeceği yol ve Erdoğan’ın iki dudağı arasında alacağı kararlar önemli. Açıklamaları yapılıyor, Erdoğan’ın seçime yakın  HDP ile görüşebileceği sinyalleri kulislerde konuşuluyor!

AK PARTİ VE HDP İTTİFAK ORTAĞI OLABİLİR Mİ?

Seçim sürecinde alınacak kararlar doğrultusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu şekilde karar alması oyunu artıracaktır, HDP seçmeninin durumu net değil, ittifak olarak mecliste çoğunluk ittifak sahibinde olabilir.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İmralı” sözlerine yanıt verdi. Buldan, “Bu çerçevede İmralı’da yürütülecek diyalog görüşmelerini sonuna kadar destekleriz. Ancak, bir taraftan mutlak tecriti uygulamaya devam edenlerin diğer taraftan İmralı’dan söz etmelerini samimi bulmadığımızı ifade etmek isterim” dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HDP’li Musa Piroğlu’ndan çok çarpıcı İYİ Parti-CHP itirafı: İstediğimizi yapıyorlar, rahatız…

HIZLI YORUM YAP