Raif Yavuzyılmaz yazdı: Hande Fırat '' Çakma çanta '' kaynağı kim ? Hande Fırat neyin peşinde ? | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Raif Yavuzyılmaz yazdı: Hande Fırat ” Çakma çanta ” kaynağı kim ? Hande Fırat neyin peşinde ?

Raif Yavuzyılmaz yazdı: Hande Fırat ” Çakma çanta ” kaynağı kim ? Hande Fırat neyin peşinde ?

CHP genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu  siyasete aile’yi dahil etmeyin bu siyaset çirkin oluyor diyerek ağladığı zamanlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğa’nın çantası üzerinden siyaset yapacak kadar sığlaşan bir poziyonda yer almayı tercih ettiği bu zamanlarda Hande Fırat diye bir gazeteci meslektaşımız çıkıyor ÇAKMA bir yazı kaleme alıyor.

Korona belası çıkmadan önce Dünya’da 4 ten büyüktür çıkışının ve bu çıkışın hakkını veren mücadelemizi yine dünya çapında ilerletirken Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı’na saldırılar yoğunlaşmaya başlamış içeriden ve dışarıdan baskılar sert şekilde yaşanırken panedemi oraya çıkmış . Ekonomi masasının sahipleri masayı devirmiş yeni bir sisteme geçiş yapıyor. Ülkemiz ve dünya ülkeleri büyük darbeler alıyor. Bu pandemi döneminde sadece Ekonomi üzerinden başkan Erdoğan hedef alınıyor ve bu son 1 sene de dezenformasyon %450 artarak devam ediyorken bir anda ortaya çıkan Hande Fırat var….!

Hiç kimse kusura bakmayacak arkadaş !

Bu kadar olay yaşanırken ben burada Art niyet ararım !

Ben burada kuklacı ararım !

Ben burada kasıt ararım !

Hande Fırat sen kimsin ?  Senin ne kadar derin bağlantıların var böyle ?

Kulsi haberlerinde olan başarılarını tabi ki de es geçmek senin hakkında girmek olur amaaaaaaa ÇAKMA çanta’yı senin kulağına kim üflediiii !?

Yukarıda dedi ya Kulsi haberlerinde bağzı başarıların söz konusu bu başarılar söz konusu iken sen nasıl olurda bu ortadam Erdoğa’nın bu kadar üstüne gelindiği bir zeminde böyle ACEMİLİK dolu yazıyı paylaşırsın ?

Neymiş efendim Hermes çanta takıyormuş ta bak bak konuya !

eeee

Emine Hanım çakma alırmış. Bu Emine hanıma da bir iftiradır !

Emine Hanımın kocası çalışıyor , Damatları çalışıyor , Kızı çalışıyor ailede herkes çalışıyor bir Hermes çanta alamıyorlarsa zaten kapatsın dükkanı . Bu hermes çanta dediğini diğer ülkelerin başkanlarının karısı ,kızı geldiğinde prestij açısından takılan bir ürün olarak değerlendiremiyorsun da Çakma diyerek Anayasayıda delik deşik etti diyorsun. Çanta ile Muhalefet yapanlar anca Çanta üzerinden  siyaset çıkara bilen beceriksizlerin değirmenine su taşıyorsun !

Şimdi biraz daha derune inerilim derune daha derune gidelim en derune inelim…!

Şimdi sen bu ÇANTA’nın çakma olup olmayacağını bilmen için içeride çok önemli kaynakların olması lazım. Bu kaynaklar da Emine hanımın bu işlerle ilgilenen çalışanı olması kuvvetle muhtemel biri olması gerek .

ee işin mantığı bu !

Emine Erdoğan’ın ve Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek güvenlik önemleri gerek bulundu konum gereği elbiselerini dikken ve bu iş için çalışan aile kim ?

Bilgileri bu aile üzerinden mi aldı ?

Bu aile Erdoğan ailesinin ne kadar yakının da ?

Herhangi bir FETÖ bağlantısı var mı ?

Bu aile değiştiyse bir önce çalışanlar kim ?

Aile’nin Fetö bağlantısı var mı ?

Şimdi derinlere indikçe ortalık daha çok karışıyor Hande Fırat bu kaynağı kimden aldığını açıklamaz ise dedim ya ben burada ART NİYET ararım !

Hatta Hande  Fırat bu soruları kendi sormalı benden 15 temmuzun intikamını mı alacaklar da bana çakma dediler diye bir durur düşünürüm…!

Bu yazıyı bütün muhalefet birleşse bir masada oturup kendi düşünse böyle güzel orta açıp gol atamazlardı . Hatta bahissi yükseltelim çalıştıkları düşünce kuruluşlarına verse yine bu bilgi çıkmazdı çünkü ne kadar saçma olduğunu biri buna söylerdi. Bir kasıt yoksa kaynağını kamuoyu olarak bekliyoruz !

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ 

NOT: 15 eylül günü Güncellenmiş eski bir yazıdır…

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Terörist Fethullah Gülen’in korkulu rüyası, Tunç Soyer’e saldıranlar Nurettin Soyer’i tanır mı?

HIZLI YORUM YAP