Gülşen’in tutuklanması sonrasında CHP lideri Kılıçdaroğlu savcı ve hakimlere seslendi | SİYASET
DOLAR

32,5768$% 0.26

EURO

34,8031% 0.07

STERLİN

40,6641£% 0.02

GRAM ALTIN

2.495,56%0,46

ÇEYREK ALTIN

4.264,00%0,39

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Gülşen’in tutuklanması sonrasında CHP lideri Kılıçdaroğlu savcı ve hakimlere seslendi

Gülşen’in tutuklanması sonrasında CHP lideri Kılıçdaroğlu savcı ve hakimlere seslendi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Gazeteci Fatih Tezcan’ı tutuklatmasının ardından tutuklanan şarkıcı Gülşen’ için tutuklanma kararı sonrası yaptığı açıklamada şaşırttı. Kılıçdaroğlu “Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, “Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler…” bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!” ifadelerine yer verdi.

Verdiği bir konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı Şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Gülşen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mahkeme kararın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

*Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için.

“EY VATAN KURTARAN SAVCI VE HAKİM…”

*Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde.

*Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, “Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler…” bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok net mesaj: Gözünün yaşına bakmayız

HIZLI YORUM YAP