Göksu ekmek kuyruğunun nedenini açıkladı | SİYASET
DOLAR

32,5289$% 0.22

EURO

34,7744% 0.07

STERLİN

40,5721£% 0.21

GRAM ALTIN

2.487,39%1,03

ÇEYREK ALTIN

4.250,00%0,32

a

Göksu ekmek kuyruğunun nedenini açıkladı

Son günler de halk ekmeği kuyrukları ile ilgli yapılan siyasetin çirkinliğini İBB Ak parti Grup Başkanvekili M.Teyfik Göksü tek tek ortaya çıkardı…

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, Halk Ekmek fabrikalarının bazılarının üç vardiya yerine iki vardiya ile çalıştırıldığı için İstanbulluların ekmek ihtiyacını karşılayamadığını ve büfelerin önünde bu sebeple uzun kuyruklar oluştuğunu söyledi.

 

İBB’nin Aralık ayı meclis toplantısında Halk Ekmek’in mevcut büfelerin ekmek talebini karşılayamadığını iddia eden İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, “Halk Ekmek fabrikalarının bir kısmı üç vardiya yerine iki vardiya ile çalıştırılıyor ve kapasitesinin çok altında üretim yapıyorlar. Halk Ekmek şu an mevcut büfelerin ekmek talebini karşılayamıyor. Daha önce büfelere günde üç kez servis yapılırken, bugün sadece iki kez yapılıyor. Sorun, büfelerin sayısı değildir. Ekmek talebinin karşılanamamasıdır. Oluşan kuyruklar ise büfelerin sayısındaki azlıktan değil, büfelerde ekmek olmamasından kaynaklanmaktadır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Canan Kaftancıoğlu’na üzücü haber!

HIZLI YORUM YAP