Fuat Oktay’dan skandal sözler! “6’lı masada PKK var” | SİYASET
DOLAR

32,3961$% 0.21

EURO

35,1187% -0.03

STERLİN

41,0684£% 0.39

GRAM ALTIN

2.325,13%0,26

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%0,98

a

Fuat Oktay’dan skandal sözler! “6’lı masada PKK var”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan skandal sözler! “6’lı masada PKK var” Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Fuat Oktay’ın 6’lı masada PKK var sözleri gündem oldu!

Fuat Oktay sosyal medyada gündem olan konuşması sonrasında diğer siyasi partilerin vereceği tepki ise merak ediliyor!

Ak partinin ve MHP’nin 6’lı masa söylemlerinin en sert şekilde sözlere yansımasına Muhalefet partililerin sert bir şekilde cevap vermesi bekleniyor, Daha önce HDP ile ilgili olarak Meral Akşener HDP o masada olsa ben olmam açıklaması yapmıştı.

Meral Akşener o masa ‘da HDP olsa biz olmayız!

Fuat Oktay şu şekilde açıklama yaptı..

“6’lı masa, 6’lı mıdır 106’lı mıdır bilmiyoruz ama 6’dan fazla olduğunu biliyoruz değil mi? O altından masayı tutanı kim olduğunu görüyoruz. Onlardan başkası da var. PKK’yı da HDP’yi de ekleyin. Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen içerideki ve dışarıdaki her türlü yapıları da ekleyebilirsiniz.” dedi.

KARA DELİK ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ’NÜ DE BÖYLE SAVUNDU

Fuat Oktay, üstlenici firmalara verilen milyarlarca euroluk garantiler ile Hazine’de yeni bir kara delik oluşturacak 1915 Çanakkale Köprüsü’ne şu sözler ile ‘savundu’:

“İçeride sesini çıkarmak isteyenler Cumhurbaşkanımızın Rusya ve Ukrayna savaşından aldığı rolden rahatsız olanlar Çanakkale Köprüsü’nün yapılmasından rahatsız oluyor. Türkiye’nin Suriye’de verdiği mücadeleden rahatsız olanlar Tokat’taki havalimanından da rahatsız oluyor.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’den istifa eden Sedat Kılınç saldırıya uğrayıp kaçırıldı! Saldırganlar Ülkü Ocakları Başkanı’nın selamını var

HIZLI YORUM YAP