Fransız dergisinden Türkiye ve Erdoğan skandalı! İmamoğlu'na sıradışı yakıştırma | SİYASET
DOLAR

32,3740$% 0.15

EURO

35,0540% -0.12

STERLİN

41,0428£% 0.3

GRAM ALTIN

2.324,06%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,05

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Fransız dergisinden Türkiye ve Erdoğan skandalı! İmamoğlu’na sıradışı yakıştırma

Fransız dergisinden Türkiye ve Erdoğan skandalı! İmamoğlu’na sıradışı yakıştırma

Fransız dergisinden Türkiye ve Erdoğan skandalı! İmamoğlu’na sıradışı yakıştırma

 

Dergi, Türkiye’nin ürettiği SİHA’larıyla Libya, Suriye ve Doğu Akdeniz’de boy gösterdiğini, Azerbaycan-Ermenistan savaşında bu SİHA’ların kullanıldığını kaydederek “Erdoğan her cephede ilerliyor” dedi. “Reis” kelimesinin kullanılmasına takılan Fransız dergisi, Ankara’yı uzak ve yakın coğrafyaları istikrarsızlaştırmak suçladı ve “Cumhurbaşkanı Erdoğan başkalarının zayıflığından yararlanıyor” ifadelerini kullandı.

Dergi başka bir haberinde ise, Erdoğan üzerine biyografik bir yazı kaleme aldı. Marianne, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’yi narsisistiğe sürüklediği terbiyesizliğine yer verirken, 15 Temmuz girişiminden “sözde darbe girişimi” olarak bahsetti. Hain kalkışmadan sonra Erdoğan’ın “paranoya” ile hareket ettiğini söyleyecek kadar ileri giden Fransızlar, haberde, Hitler’in Almanya’sıyla kıyaslama yaptı.

Başka bir haberde de Erdoğan ve Türkiye, Osmanlı Devleti üzerinden hedef alındı. Haberde, Erdoğan’ın yeni bir Osmanlı akımını hayata geçirmeye çalıştığı öne sürülerek, Osmanlı padişahlarına hakaretler edildi.

İMAMOĞLU, ERDOĞAN’IN İLK RAKİBİ OLARAK LANSE EDİLDİ

Dergi aynı gün, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı röportajı da yayımladı. İmamoğlu’nun “Türkiye’de demokrasi ve özgürlük açlığı çok güçlü” sözlerini ön plana çıkaran dergi, İBB Başkanı’ndan “Erdoğan’ın ilk rakibi” diye bahsetti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Erdoğan’dan Nuri Pakdil paylaşımı

HIZLI YORUM YAP