Fatih Belediyesi ekipleri İBB ekibine Saldırdı! | SİYASET
DOLAR

32,6060$% 0.37

EURO

34,6955% -0.12

STERLİN

40,4968£% -0.36

GRAM ALTIN

2.511,89%1,13

ÇEYREK ALTIN

4.289,00%0,95

a

Fatih Belediyesi ekipleri İBB ekibine Saldırdı!

Fatih Belediyesi çalışanları İBB ekibine saldırdı, çalışanlardan birisinin ben İmamoğlu’nu tanımam Ergün Turan’ı tanırım” dedi. Yaşanan kavga esnasında görüntüler ise hayrete düşürdü, Zabıta ekiplerine saldıran ekip görüntülere yansıdı, İBB tarafından kabul edilen karar iel ilgili otopark alanı İSPARK  olarak kabul edilmişti. İşte detaylar;

İBB zabıta ekipleri İSPARK alanına tabela asmak için geldiklerinde, AKP’li Fatih Belediyesi zabıta ekiplerinin müdahalesi ile karşılaştılar.

Fatih Camii’nin Cenaze Kapısı’nın önünde bulunan alan bir süredir Fatih Kuran Kursu tarafından otopark olarak işletiliyordu. Ancak İBB’nin kararıyla bu alanın İSPARK olarak kullanılmasının önü açıldı. İBB ekipleri bugün öğle saatlerinde Fatih Camii’ne gelerek alana İSPARK tabelası asmak istedi ancak Fatih Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle karşılaştı.

Fatih Belediyesi, buranın kültürel etkinliklerin de yapılacağı bir alan olması için çalıştıklarını kaydediyor. İBB’nin bölgede yetkisi olmadığını söyleyen Fatih Belediyesi zabıtalarıyla İBB ekipleri arasında sert bir kavga başladı.

Yetkinin kendilerinde olduğunu söyleyen bir Fatih Belediyesi çalışanının, “Ben Ekrem İmamoğlu’nu tanımam, Ergün Turan’ı (Fatih Belediye Başkanı) tanırım” ifadeleri ise yetki anlaşmazlığını gözler önüne serdi.

Kaynak:Independent

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak : ”PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor”

HIZLI YORUM YAP