Fatih Altaylının O görüntüyü yayına kim verdi yazısına Fahrettin Altun neden kızıyor ki? | SİYASET
DOLAR

32,3784$% 0.18

EURO

35,0591% -0.07

STERLİN

41,0508£% 0.36

GRAM ALTIN

2.324,35%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.010,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Fatih Altaylının O görüntüyü yayına kim verdi yazısına Fahrettin Altun neden kızıyor ki?

Fatih Altaylının O görüntüyü yayına kim verdi yazısına Fahrettin Altun neden kızıyor ki?

Fatih Altaylının O görüntüyü yayına kim verdi yazısına Fahrettin Altun neden kızıyor ki? Evet yazıyı bende okudum ve sesin Fahrettin Altun denen kişiden gelmesi ‘de şaşırtıcı, Altaylının son sözlerine bakalım ;

Bu kabul edilebilir bir şey değildir.

Tam aksine bence bir ulusal güvenlik sorunudur.

Ama muhtemelen bu konuda hiçbir şey yapılmayacak, Cumhurbaşkanı’nın böyle bir görüntüsünün yayınlandığından haberi dahi olmayacaktır.

Altaylı ‘da bizim gibi düşünüyor yani Erdoğan’dan sonrası..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bitirecekler, TRT o görüntüleri sildi mi?

Bu itibarsızlaştırma olayının bence Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haberi olmalı, bende olmadığını düşünüyorum, hatırlarsanız Sedat Peker’de işaret etmişti bu olayı ne demişti, adamın etrafını sardılar ulaşamıyoruz.

Halktan kopardılar görüşemiyoruz.

Şimdi anladım bunu neden dediğini bir takım egemen güçlerin ve örgütlerin Pelikan bana göre FETÖ grubundan kopmuş ve ülkede kalmış kişilerin oluşturduğu ve içlerine girdiği grup bunu yapıyor.

Şimdi burada özür dilemesi gereken Fahrettin Altun başkasına hesap sorması hatta kendisine hesap sorması gerekirken, Fatih Altaylıyı kınıyor gerekçe ne demek istiyorsunuz bu ulusal güvenlik sorunu değil vb olaylar..

Birde güzel bir manevra yaparak Fahrettin Altun ABD basınından fonlanan medyaya işaret etmiş bakın ben size daha büyük bir fon var Avrupa’dan fonlanan.

Bu Suriyelilerin ülkede bakılması için, Türkiye’de kalması için kimler para alıyor? Bakın o daha büyük fon haberiniz olsun Fahrettin bey kendi iş bilmezliğinizi başkalarından çıkarmak yerine bu bana göre bant , gerçi canlı denilmiş, iletişim başkanlığı açıkladı ama bu nasıl canlı yayın ki birden fazla yayın var ve 3 saniyelik kopukluk var.

Şimdi bunu servis edenlerin kim olduğunu ortaya çıkarmaktansa Altaylı ve diğer gazetecilere fon alıyorlar demek manevra yapmak sağlıklı bir adım değil, Madem fonlanıyor şu mu olsun, Çin ve Rusya’da bu uygulama var fonlananlar ajan gibi baktırmak, hatta yanlış değilse Macaristan’da var.

Siz madem kimse fon almasın diyorsanız buyurun gelir eşitliği sağlayın herkese bunu yapabilecek misiniz?

Mesela Fahrettin bey size sorum

Hilal Kaplan ile Nevşin Mengü ye aynı eşitlikte yaklaşabileceğinize veya sizleri bu alanda aynı terazide tarttırabileceklerine inanıyor musunuz?

Mesela Hürriyet gazetesi ile cumhuriyet gazetesine aynı eşitlikte gelir ve yarım yapılmasına reklam alınmasına destek olabilecek bu alanı eşit şekilde sağlayabilecek misiniz?

Bakın her gazeteci veya kişi sizlere bağlı kalmaz, gazeteci yalan söylediği an bitti ama bizim ülkemizde tam aksi siz ilk önce şu geçmişte kirli ilişkileri olanları bir medyadan tamamen silin herkes kendisine çeki düzen verir.

Başarısız oluşunuzun acısını başkalarından çıkarmayın Fahrettin bey; o koltuk size emanet. Yarın bu yaptıklarınız karşınıza çıkar. ve emin olun o gün yanınızda kimse ‘de olmaz.

Şu medyaya servis edenler kim neden bu görüntüler farklı, fetöcüler seviniyormuş bu duruma sanırım, bu kansızları sevindirecek görüntüleri neden birileri farklı verir onu araştırın.

Kısacası işiniz bu değil mi sizin iletişimi sağlamak?

Daha bunu yapamıyorsunuz kalkmışsınız fonları düzenleyeceğiz diyorsunuz, yanlış yoldasınız, sizin işiniz Cumhurbaşkanı  Erdoğan ile halk arasında bağ oluşturmak, gerek yurt içi gerek yurt dışı.

Adı üzerinde iletişim değil mi işiniz, bu görüntülerin bu denli farklı olmasının sorumluları kim?

Siz onu açıklayın.

 

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Mustafa Şen, Suriyelileri savunayım derken Türkleri hedef aldı

HIZLI YORUM YAP