Fatih Altaylıdan Hilal Kaplan'a Taraf ’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız | SİYASET
DOLAR

32,5574$% 0.02

EURO

34,8784% -0.06

STERLİN

40,5851£% 0.11

GRAM ALTIN

2.434,08%0,18

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%-0,31

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Fatih Altaylıdan Hilal Kaplan’a Taraf ’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız

Fatih Altaylıdan Hilal Kaplan’a Taraf ’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız

Fatih Altaylıdan Hilal Kaplan’a Taraf ’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız, geçmişte yazmış olduğu yazılar ve videolar ve TV kanallarında konuşmalarında fetö liderine övgü dolu sözler söyleyen Hilal Kaplan gündemden düşmüyor, Ak partili Hilal Kaplanın twitter’da geçmişe dönük sözleri ise kan donduruyor, Hilal Kaplan’ın PKK ve gülene övgüler dizdiği görünüyor.. Hilal Kaplana ise Ak troller olarak bilinen sahte hesapların destek çıktığı görüldü.

İç işleri bakanlığı henüz konuyla ilgili açıklama yapmazken Hilal Kaplan’ın geçmişte bulunduğu dershane ve  mesajlar ile ilgili soruşturma açılıp açılmayacağı merak ediliyor, Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

İşte Altaylının o mesajları

Habertürk yönetimini ve Fatih Altaylı’yı FETÖ’cülükle suçlayan Pelikancı Hilal Kaplan’a sert tepki geldi. Altaylı yayımladığı mesajda, “Taraf’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız” ifadelerini kullandı.

HaberTürk’te yayımlanan ‘Enine Boyuna’ya telefonla katılan Pelikan Grubu’nun en tanınmış ismi Hilal Kaplan, programın moderatörü Hülya Hökenek, Fatih Altaylı ve HaberTürk yönetimini FETÖ’cülükle suçlamıştı. Suçlamalara programdakiler tepki gösterirken bir açıklama da Fatih Altaylı’dan geldi. Altaylı’nın açıklamaları çok sert oldu.

Altaylı’nın paylaştığı manşet şöyle:

“En güçlü zamanında biz bu manşetleri atarken Taraf’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız elbette.”

HİLAL KAPLAN’DAN CEVAP

Altaylı’ya yanıt veren Hilal Kaplan ise, bir yazının ekran görüntülerini paylaşarak, “Altaylı neden link değil de caps paylaşıyor sizce? Çünkü gazetenin çıktığı gün FETÖ, Zaman üzerinden tehdit edince hem haberi her yerden kaldırdılar hem de özür yayınladılar. Başörtülü kadınlara ulu orta küfrettiği günleri özledi herhalde zavallı” dedi.

Kaynak: Yenicağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Iraklı genç kızı fuhşa zorlayan Suriyeli çete, fidye isteyince yakayı ele verdi, Suriyeliler krizi devam ediyor

HIZLI YORUM YAP