Eski Türk Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu'nden Binali Yıldırım'a ağır sözler! Sözde Dava Adamı! | SİYASET
DOLAR

32,3341$% 0.24

EURO

35,0914% -0.12

STERLİN

40,9682£% -0.13

GRAM ALTIN

2.299,45%0,98

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%-0,34

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Eski Türk Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu’nden Binali Yıldırım’a ağır sözler! Sözde Dava Adamı!

Eski Türk Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu’nden Binali Yıldırım’a ağır sözler! Sözde Dava Adamı!

Eski Türk Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu’nden Binali Yıldırım’a ağır sözler! Sözde Dava Adamı! Ak partinin son dönemlerde en fazla eleştirilen siyasetçilerinden olan Binali Yıldırım için ağır sözler! Binali yıldırım henüz bu sorulara ve görüşlere cevap vermedi!

SÖZDE DAVA ADAMI!

Eski Türk Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu açıklaması gündeme bomba gibi düştü! Binali yıldırım için söylediği ve bazı Ak partili kişileride hedef alan açıklamaları ise Türk Telekom krizinin aydınlatıyor!

ALLAHA’A NE HESAP VERECEKSİNİZ!

Yıldırım’ın kurum içerisinde akrabalarına sahip çıktığını söyleyen Tahiroğlu, “Resimdekilerden birisi beni işimden eden o dönemin Telekoma tepeden inme getirip atadığı üst düzey akrabalarına sahip çıkan ve bana yaptıkları baskı neticesinde İstifa etmemden sonra kendisiyle görüştüğümde Müdür bey bizim çocuklar seninle çalışmak istemiyorlar diyecek kadar insan emeğine saygısız olan biri,(o dönem Türk Telekom bunların babalarının çiftliğiydi ya) eski ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım” diye yazdı.

”SÖZDE DAVA ADAMI”

Tahiroğlu, AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay için ise şu ifadeleri kullandı: ”Bir diğeri bizimle dava diye yola çıkıp daha sonra yolda bulduğu ne idüğü belli olmayan adamlarla yoluna devam edip bizi yüzüstü bırakan sözde dava adamı Ardahan’ın Milletvekili Orhan Atalay bir araya gelmişler Ardahan’a bir şeyler yapmak maksadıyla görüşmüşler bu adamlar biribirine ne kadar yakışmışlar görüyormusunuz! İkiside hizmet ve dava adamı,ikisi de bu büyük davanın yılmaz yolcuları! Bu millet artık bu numaraları yemiyor…Bu ikisi hakkında başka söz söylemeye gerek yok. Bu ikili hakkında yazılacak çok şey var ama edebim elvermiyor artık…Burada Kars Milletvekili Ahmet Arslan’da olmalıydı ekip tamamlanmış olurdu. Bu ikili yarın birgün hesap gününde yaptıkları yanlışların hesabını o yüce yaradana nasıl verecekler onu çok merak ediyorum.Çünkü ben o ekmeği kazanmak için ne kadar emek vermiş yıllarımı harcamıştım hepsi boşa gitti bu adamların yüzünden…İnsan emeğine saygısı olmayan insanlardan bu memlekete bir hayır gelmez.NOKTA

Tahiroğlu’nun paylaştığı fotoğraf ise şöyle:

Müdürü Zafer Tahiroğlu'nden Binali Yıldırım

kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Adil Karaismailoğlu: Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti!

HIZLI YORUM YAP