Esenyurt Belediye Meclisi'nde skandal "Atatürk" tartışması: Yeşil Aytulum: Ben Erdoğan'a borçluyum | SİYASET
DOLAR

32,5113$% -0.1

EURO

34,9735% 0.37

STERLİN

40,8301£% 0.6

GRAM ALTIN

2.433,04%0,42

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%-0,39

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Esenyurt Belediye Meclisi’nde skandal “Atatürk” tartışması: Yeşil Aytulum: Ben Erdoğan’a borçluyum

Esenyurt Belediye Meclisi’nde skandal “Atatürk” tartışması: Yeşil Aytulum: Ben Erdoğan’a borçluyum

Esenyurt Belediye Meclisi’nde skandal “Atatürk” tartışması: Yeşil Aytulum: Ben Erdoğan’a borçluyum yanıtı sosyal medyanın gündemine geldi, Atatürk’ün seçme ve seçilme hakkını kadınlara vermesini üzerine sindiremeyen Ak partili meclis üyesinin Atatürk düşmanlığı ise görenleri hayrete düşürdü!

Esenyurt Belediye Meclisi’nde skandal bir tartışma yaşandı. CHP’li Meclis Üyesi Emine Polat, Meclis Başkanı’na, “Biz bu sıralarda oturmayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz” diyince AKP’li Meclis Üyesi Yeşil Aytulum Turgut’tan skandal bir yanıt geldi.

İstanbul Esenyurt Belediye Meclisi’nde kadınların seçilme hakkı üzerine yapılan bir konuşmada AKP’li meclis üyesinden “Atatürk” tepkisi geldi.

CHP’li Meclis Üyesi Emine Polat,  Meclis Başkanı’na “Biz bu sıralarda oturmayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz” deyince, AKP’li Meclis Üyesi Yeşil Aytulum Turgut‘dan bir tepki geldi.

Polat’ın sözleri üzerine bulunduğu sıradan yanıt veren Turgut, “Ben AKP’ye borçluyum. Sen Atatürk’e borçlusun, ben Recep Tayyip Erdoğan’a borçluyum” yanıtını verdi.

Kaynak GT

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu İçki sosyal mesafeyi azaltıyor, dünyadan haberleri yok

HIZLI YORUM YAP