Ertuğrul Köse Hükumete yakın trollere ve servis eden kişilere dava açıyor, ihale aldı denilmişti! | SİYASET
DOLAR

32,3724$% 0.16

EURO

34,9785% -0.32

STERLİN

40,9584£% 0.16

GRAM ALTIN

2.323,98%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,14

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ertuğrul Köse Hükumete yakın trollere ve servis eden kişilere dava açıyor, ihale aldı denilmişti!

Ertuğrul Köse Hükumete yakın trollere ve servis eden kişilere dava açıyor, ihale aldı denilmişti!

Ertuğrul Köse hakkında yapılan iftiralara cevap verdi, herkes hesabını verecek bunun! Gerekli cevabı hukuk karşısında verecekler dedi. Dava açılmaya hazırlanıyor, daha önce Kemal kılıçdaroğlu’da hakkında iftira atan gazetelerden davacı olmuş ve tazminat almıştı.

1- Öncelikle ben Milli Gazete reklam Koordinatörüyüm, ihaleyi Milli Gazete değil Yenidevir matbaacılık almıştır. Benimde Yenidevir matbaacıkla hiç bir bağım yoktur.

2- İftar konusu çat kapı olmamıştır. Ne sayın Ekrem İmamoğlu ne de biz bu iftarın çat kapı olduğunu hiç bir zaman belirtmedik.

 

3- Ben her iftarda annemin yaptığı tarhana çorbası ve bir akşam patatesli yumurta bir akşam soğanlı yumurta yani muhlamayla oruç açan birisiyim. O sofraya bakan ve gören bu iftarın çat kapı olmadığını anlayacak kapasitesi vardır diye düşünüyorum.

 

4- Ben “O iftarı” çok samimi duygularla verdim. Bugün olsa yine veririm. Sahi yine Ramazandayız müsatseniz bekleriz yine
@ekrem_imamoglu başkanım

 

5- Evet ben Saadet Partisi üyesiyim. Belediye başkan adayı ve milletvekili adayı da oldum. İlçe başkan yardımcılığıda yaptım ama son 5 yıldır aktif görev yapmıyorum. Onun için iftar öncesinden Saadet Partili hiç bir yetkiilinin bilgisi ve dahli yoktu.

 

6- O İftardan çalıştığım gazetemin yöneticilerine de bilgim vermedim.

 

7- Ben Milli Gazete’nin çalışanıyım. Son 5 yıldırda Reklam Koordinatörlük görevini yapıyorum. Bunun dışında hiç bir ticari bağlantım ve şirketim yoktur. İhaleye nasıl girilir onu da bilmiyorum.

 

8- Yenidevir matbaacılık 50 yıla yakın matbaa işleri yapan ve Türkiye’nin en iyi matbaalarından biridir.

 

9- Geçmiş Ak Parti dönemlerinde de İbb’nin işlerini yaptığını ve hatta Milli Eğitimin kitaplarını bastığını da biliyorum. Bunu yaparkende oğluma Tayyip Erdoğan ismini koyduğum için bu işleri vermemişlerdir herhalde diye düşünüyorum!

 

10- Haberlerde sanki ihaleyi ben almışım gibi algı yapılıyor. Ben ihale falan almadım bilesiniz.

 

11- Bir İHL’den bahsedersek. Kızlarım İHL’sinde okuyorlardı. Sayın başkan iadeyi ziyarette söz verdi okullarına kadar hatta sınıflarına kadar gitti. İHL’de yeni yapıldığından spor salonu vb. eksiklerini öncelikle yapma sözü vermişti. Sayın Başkan bu sözünü tuttu ve spor..

 

salonunu kısa zamanda yapmış oldu. İHL ise bu ihl başka bilmiyorum. İHL’ne spor salonu yapmak suç ise sadece burda bir vesile olmuşluk suçumuz vardır!

 

12- 128 Milyar dolar, belediyelerin insan kaçakçılığı, uyuşturucu tacirliğinin ve onlarca şaibeli ihalelerin açıklamasını beklerken böyle bir ihalenin peşine düşülmesi de ilginçtir.

 

13- … Bu maddeyi Ak Parti İstanbul İl başkanı sayın Osman Nuri Kabaktepe beyin hesabından atılan twit için yazmıştım. Daha sonra sayın başkan konuyla alakalı twitini silmiş ve iletişim kurmuştur. Bu erdemli davranışı için haseten teşekkür ediyor ve hakkımı da helal ediyorum.

 

14- Devletin her kademesinde yüzlerce, binlerce ihale yapılıyor zaten. Bu ihaleyi biri almazsa biri alıyor bir şekilde.. Önemli olan bu ihaleye fesat karışmaması, hile yapılmaması ve kurumların zarar görmemesidir. Yenidevir matbaacilıkta yaptığı ve en iyi yaptığı işle ilgili…

 

ihaleye girmiş ve almış yapıyor. Yenidevir matbaacılık araç kiralama, yol yapımı, enerji vb. ihalelere girmemiş ve en iyi yaptığı işin ihalesine girmiştir. Bu konuda Yenidevir, Matbaacılıkta liyakat sahibidir, işin ehlidir.

 

15- Allah (c.c) Ali İmran suresinde buyuruyor ki! De ki: “İçinizdekileri gizleseniz de açığa vursanız da Allah onu bilir; göklerde olanları da yerde olanları da bilir. Allah her şeye kādirdir.” Amenna ve saddaknaa!

 

16- Eğer sizlerin iddia ettiği gibiyse tüm vebali ve günahı zaten bana aittir. Yok sizler iftira atıyorsanız ki iftira atıyorsunuz. “Hakkımızı helal etmiyoruz”

 

17- Eğer dikkatli olmazsanız, medya sizin mazlumlardan nefret etmenizi, zâlimleri ise sevmenizi sağlar.

Malcolm X

 

18- Cenabı Allah; Hucurat suresi 6.ayette şöyle buyuruyor. Ey iman edenler! Bilmeden birilerine zarar verip de sonra yaptığınıza pişman olmamanız için, yoldan çıkmışın biri size bir haber getirdiğinde doğruluğunu araştırın. Peki araştırıp Allahın emrini yerine getiren var mı?

 

19-Aleyhine konuştuğumuz şey muhatabın üzerinde varda gıybet yoksa İftira oluyor değil mi? Dinimiz; Gıybet yapan ve İftira atanların hükmünü vermiş ve bunu hepiniz biliyorsunuz.Sadece uygulamıyorsunuz.Bu şekilde günahlarımı aldığınız için hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır.

Replying to

20- Bu Hakaret ve iftiralar için gerekli hukuki sürecide başlatacağımı belirtmek istiyorum.

Saygılarımla

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Murat Ongun’dan A Haber ve Tevfik Göksu’ya yanıt: 27 Yıl sonra borç alamayacak hale geldi yalanı ortaya çıktı!

HIZLI YORUM YAP