Ersan Saner istifa etti mi? Neden İstifa Etmedi! | SİYASET
DOLAR

32,5760$% 0.1

EURO

35,0438% 0.56

STERLİN

40,8635£% 0.69

GRAM ALTIN

2.432,19%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,00

a

Ersan Saner istifa etti mi? Neden İstifa Etmedi!

Ersan Saner istifa etti mi? Neden İstifa Etmedi! +18 görüntüleri sosyal medyaya düşen KKTC başbakanın istifa etmediği hükumetin azınlıkta olduğu için görevden ayrılması gündemde.

+18 görüntüleri sonrası bir çok vatandaş Ersan Saner’e tepki gösterirken, Ersan Saner’in henüz istifa etmediği medyada yanlış bilgiler paylaşıldığı idida eidlirken.

Saner’in eşinin yüksek bir yargıç kızının ise avukat olduğu belirtililerken, ailesinin bu görüntüler karşısında şok olduğu iddia edildi.

Eşinin ve kızının mevkisi ise tartışma konusu olmadığı oldukça saygın bir yargıç olduğu ve kızının da iyi bir avukat odluğu belirtiliyor.

Saner’in uygunsuz görüntüleri sonrası evliliği ide bitme noktasında olduğu iddia edilirken. Farklı siyasetçilerin ‘de görüntülerin yayınlanması gündemde..

Halil Falyalı bu kayıtları hangi amaçla aldığı tartışma konusu olurken, Bir çok ünlü ismin ve Türk siyasetçilerin Halil Falyalı ile görüştüğü ve otelinde kalıp resimler çekindiği sosyal medyada paylaşılıyor.

Halk ve siyasi üst tabaka Ersan Saner2in istifa etmesini isterken, Bir çok kişinin belirtiğine göre Falyalı seçimlerde siyasi rol oynadığıda iddia edildi.ç Falyalının destek olduğu son seçimler tartışma konusu olmuştu..

Falyalı Ersin TATAR’I desteklemişti.

Halil Falyalı Ersin Tatar

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili vekil Mücahit Arslan’ın kardeşinin FETÖ dosyasının nasıl kapatıldı?

HIZLI YORUM YAP