Erken Seçim Olacak mı? Bahçeli Ne Yapmaya Çalışıyor? | SİYASET
DOLAR

32,5790$% 0.3

EURO

34,6992% -0.2

STERLİN

40,4844£% -0.33

GRAM ALTIN

2.508,00%0,96

ÇEYREK ALTIN

4.283,00%0,81

a

Erken Seçim Olacak mı? Bahçeli Ne Yapmaya Çalışıyor?

Erken seçim iddiaları bir çok kesimin bu konuda araştırma yapmasına sebep oldu, Bu konularda sık,sık gündeme gelen Erol Mütercimler seçimle ilgili konularla ilgili bir açıklamada bulunduğu görüldü.

Youtube Hesabından Bilgilendirme Yapan Erol Mütercimler Bahçeli Seçim istiyor

Bahçelinin yasa değişikliği istemesinin sebebi gelecek partisin ve Deva partisinin seçime girmesini engellemek olduğunu dile Getiren Erol M Ekonomik yapıdan dolayı 2*23 kadar bir Erken seçim olacağını dile getirdi.

Mehmet Ağar İç İşlerinin Yolunu Yapıyor

Eski bakan olan Ağar için ise Devlet Bahçeli, Hulusi Akar, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ile hareket ediyor bu benim yorumum.

H. A Bana Göre Devlet Bahçelinin Cumhurbaşkanı Adayı

İsim vermeden baş harflerini verdiği isim ise gündeme bomba gibi düştü. H. A. bana göre devlet bahçenin adayıdır. Ama Cumhurbaşkanını destekliyor şuanda o ayrı bir konu olduğunu dile getirdi.

Hulusi Akar gittikçe güçleniyor devlet bahçeli bunu önemsiyor, ordu içinde olan güç her zaman destek göreceğini bahçelinin iyi bildiğini sözlerine ekledi.

Devlet Bahçelinin yaşının geldiğini kendisi biliyor İstanbul da millet vekili olan bir kişi MHP genel başkanlığı koltuğun da oturabilir. Genç ve dinamik bir isim. MHP tabanının çoğu Meral Akşeniri de istiyor bunu zaman gösterecek diyerek sözlerini tamamladı.

Baykuşhaberin yapmış olduğu seçim anketine yoğun ilgi.

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanı Soylu açıkladı İki provokatör de yakalandı

HIZLI YORUM YAP