'Erken seçim istiyorum' dedi Akşener'in verdiği tarih 'Pes artık' dedirtti... | SİYASET
DOLAR

32,5246$% 0.3

EURO

34,6002% 0.23

STERLİN

40,4803£% 0.21

GRAM ALTIN

2.498,49%0,64

ÇEYREK ALTIN

4.275,00%1,42

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • ‘Erken seçim istiyorum’ dedi Akşener’in verdiği tarih ‘Pes artık’ dedirtti…

‘Erken seçim istiyorum’ dedi Akşener’in verdiği tarih ‘Pes artık’ dedirtti…

Muhalefetin son dönemlerde sıkça dile getirdiği erkem seçim ile alakalı olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den flaş bir değerlendirme geldi. Akşener, misafir olduğu programda, “21 Haziran’da erken seçim bekliyorum” ifadelerine yer verdi. Fakat Akşener’in açıkladığı tarih, pazartesi gününe denk geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV’de canlı yayına katılarak gazeteci Suat Toktaş’ın sorularını yanıtladı. Erken seçim iddiaları hakkında konuşan Akşener’den çarpıcı bir yorum geldi.

“SADECE ANALİZ YAPIYORUM”

Seçim istemek muhalefetin görevi olduğu belirten Akşener, “Ben 21 Haziran’da erken seçim bekliyorum. Sadece analiz yapıyorum. Diyelim ki haziranda seçim olacak, nisanda bunun kararının alınması gerekir. Ki seçim istemek elbette muhalefetin görevidir. Bir an evvel bu kötülüklerin ortadan kalkması için. Oturulacak tekrar bir sistem kurulacak. O sistem üzerinden tekrar ortaklaşılacak ve o seçime katılınacak. Bugünün şartlarında ittifaksız seçime girmek görünmüyor” ifadelerini kullandı.

21 HAZİRAN, PAZARTESİ GÜNÜNE DENK GELİYOR

Ancak, Meral Akşener’in belirttiği tarih, pazartesi gününe denk geliyor. Seçimler ise genel kural olarak pazar günü icra ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fatih Altaylıdan Hilal Kaplan’a Taraf ’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız

HIZLI YORUM YAP