Erkan Baş: Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de öyle bitecek. Hepiniz yargılanacaksınız! | SİYASET
DOLAR

32,5857$% 0.33

EURO

34,8122% 0.17

STERLİN

40,4504£% -0.41

GRAM ALTIN

2.511,72%1,11

ÇEYREK ALTIN

4.283,00%0,85

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Erkan Baş: Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de öyle bitecek. Hepiniz yargılanacaksınız!

Erkan Baş: Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de öyle bitecek. Hepiniz yargılanacaksınız!

Erkan Baş: Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de öyle bitecek. Hepiniz yargılanacaksınız! Konuşmaları ile milyonlarca kişinin sempatisini kazanan ve işçinin yanında olan duruşu ile dikkat çeken Türkiye İşçi Partisi lideri Erkan Baş TBMM konuşmasında sert dille Ak parti ve MHP’yi eleştirdi.

Sözlendiği sözler ise Sosyal medya üzerinde gündem oldu.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntü ‘de şu ifadelerle paylaşıldı

Konuşturmamak için ellerinden geleni yaptılar, ama yine de biz bu bütçede halkın sözünü söyledik. Genel Başkanımız Erkan Baş: “Yediniz, içtiniz, semirdiniz, sonra da batırdınız. Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de öyle bitecek. Hepiniz yargılanacaksınız!”

Erken Baş ne dedi:

‘Siz de biliyorsunuz biz de biliyoruz. Bu bütçede halkın zenginlikleri, halkın serveti Saray’a doğru hortumlanıyor. Bunu söylemek için bu kürsüye çıktık. Siz söylemeye korkuyor olabilirsiniz ama biz söyleyeceğiz. Normal şartlarda burada konuşabilsek, derdimizi anlatabilsek pek çok şey görülür. Ama işin özeti şu: Yediniz, demirdiniz, şiştiniz, cukkaladınız, sonra da batırdınız. Doğal olarak yargılanacaksınız değerli arkadaşlar. 

Vatandaşı bu dondurucu soğukta, ekmek kuyruklarında titretirken kasalarında balya balya para biriktirenler yargılanacak. Anneler çocuklarına yedirmek için mama alamazken sizin birbirinize dağıttığınız ihaleler nedeniyle adliyeler lebaleb dolacak.  

Bizim söylediğimiz şey şu: Tıpkı sizin reisinizin söylediği gibi ‘Men dakka dukka‘ Son sözüm şu: Konuşturmayın, bağırın çağırın ama herkes bilsin! Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de bitecek. Hepiniz yargılanacaksınız!’

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti’den seçim hazırlığı! Üç gün sürecek

HIZLI YORUM YAP