Erdoğan'ı eleştirmek devlet düşmanlığı mı? Erdoğan Düşmanlığı mı? | SİYASET
DOLAR

32,6011$% 0.38

EURO

34,8004% 0.18

STERLİN

40,6563£% 0.13

GRAM ALTIN

2.504,97%0,84

ÇEYREK ALTIN

4.271,00%0,48

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Erdoğan’ı eleştirmek devlet düşmanlığı mı? Erdoğan Düşmanlığı mı?

Erdoğan’ı eleştirmek devlet düşmanlığı mı? Erdoğan Düşmanlığı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçilmiş bir liderdi, elbette hataları olacak, kusura olacak, doğru yaptığı işler gibi.

Doğru yaptığı her işte arkasında dimdik arkasında değil yanında olmak bu milletin göreviyse, hata veya  kusuru olduğunda ona uyarıda bulunmak ‘da bu devletin her kesiminin görevidir.

Alemleri Allah’tan başka kimse idare edemez hatasız olan ‘da sadece o dur!

Şimdi mesele şu bazı zır cahiller sırf Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yalakalık olsun diye onu eleştiren veya kusurunu dile getiren herkesi itham ettikeri mesele Erdoğan düşmanlığı, arkadaşlar bir insan Erdoğan’a neden düşman olsun?

Yani Erdoğan’a düşman olacaksa doğru yaptığı işler ‘de onu eleştirir.

Bakalım bay Kemal dedikleri kişi düşmanımı Erdoğan’ın?

Doğu Akdeniz’de Erdoğan’ın kararını destekliyoruz demiş

IYI Parti’de aynısı demiş

şimdi bu iki siyasi parti Erdoğan’a düşman mı?

Darbe günü mecliste her partinin vekili ‘de o bombanın altında birlik mesajı verdi? Sizce düşman olsa destek verir mi?

Devlet düşmanlığı nasıl olur ben size anlatayım!

Türkiye’nin ulusal çıkarlarını eleştirmek, Türk vatandaşının hakkını vermemek, Türk milletinin inancını eleştirmek, Türk milletinin verdiği iradeye darbe yapmak, Türk milletinin milli servetini başkasına vermek, Türk milletinin ve devletinin sahip olduğu alanları satmak, Türk milletinin topraklarına göz dikmek ve peşkeş çekmek, Türk askerini ölüme terk etmek gibi kararlar ve konuşmalar devlet düşmanlığıdır.

Erdoğan’ı eleştirmek ise onun aslında iyiliği ve bu devletin iyiliği istemektir, zaman gelir Erdoğan da görevini başkasına verir veya seçilmez o gün çıkıp ne diyecek sizce ben söylerim milli iradeye saygımız var, seçilmiş arkadaşlara başarılar dileriz Allaha yar ve yardımcıları olsun diyecek, yani bazı köşe yazarları veya medya şarlatanları gibi ahkam kesmeyecek, Erdoğan iyi bir siyasetçi nasıl konuşacağını en azından bu millete iyi biliyor.

Şimdi Erdoğan’ı hiç tanımamış kişiler bu devlete hiçbir faydası olmamış kişiler Erdoğan düşmanlığı adı altında yazılar yazarak Kaos çıkarıyor neden mi? Bu aslında fetö taktiğidir, Neden mi zamanında o hainde eleştirildiğin ‘de bazı medya şarlatanları hocaya böyle demeyin diye salya sümük sinir küpü olmuşlardı, şimdi bakın etrafınıza onlardan kim kaldı, kalanlar varmı var, yok değil ama Devlet er ve geç yapışır yakasına insanın bırakmaz.

Erdoğan’ı seviyorsanız eleştiri yapın, yanında durun. Onu eleştirmek onu sevmemek değil bilakis ona duyulan saygıdandır.

Siz devlet terbiyesi görmediğiniz tarih bilmediğiniz için eleştirinin en odluğunu, sevginin ve siyasetin ne olduğunu bilemediğiniz için u gün yapılan her hatayı dahi kabul ediyorsunuz sonrada hata olduğu ortaya çıkınca geçiştiriyorsunuz..

Bu nedendir? Bu devleti ve sevmediğiniz şahıslara değer verdiğiniz içindir, Osmanlıda bu yüzden yıkıldı, şahıslara bağlandıkları için, kusuru görmeyip gizledikleri için, bu devleti seven, Erdoğan’ı seven herkes eleştirmek ‘de haklıdır, bir gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmüş birisi değilim övgüsüne de layık olmak için yazmıyorum bunları bunları yazma sebebim Devletin Tüm yapısına ve millete duyduğum saygıdandır, ben devletimi tüm şahıslardan daha fazla severim.

Bu gün Erdoğan’ın arkasında değil yanında duruyoruz bu yüzden, Kemal kılıçdaroğlu ‘da doğru yaptığı her işte sonuna kadar savunurum, Meral Akşener’de savunurum bu devlet terbiyesidir. Ama onun öncesin ‘de İslam geleneğidir.

İçinden pusu kuranlara söylüyorum Türkiye’de kimse Erdoğan’ın düşmanı değil. Bu zamana kadar ona en büyük zararı verenler ona en yakın olan kişilerdir. Onu hataya sürükleyen kişilerden de başkası değildir, Bakın medya ‘da Erdoğan’ı överek reyting rekoru kıran birisi var mı? Yok neden yok? sorun bakalım madem çok seviyorsunuz ömrünüz ‘de bir kez olsun Erdoğan’a iyilik etmek istiyorsanız bunu sorun, oradan  Kılıcdaroğlu Erdoğan’ın düşmanı onu eleştiren Erdoğan’ın düşmanı demek kolay madem düşman arıyorsunuz yol ve yordamı belli etmiş bir veli..

Şeyh Abdülkādir-i Geylânî.. Zor değil ilim ile yola çıkmak ama buna ‘da bir cevap verelim bu yazıyı okuyup yine konuyu anlamayıp savunmaya geçekler için söylüyorum

Cahillerle Tartışmaya Girmeyin Ben Hiç Yenemedim İmam-ı Gazali

Şimdi Erdoğan’ı şöyle ilimle kaç kişi savunabilir ben söylüyorum: 0 neden mi çünkü Erdoğan’ı kendi çevresi içinde Ailesi’nden başka kimse sevmiyor. Zamanı gelince göreceğiz nasıl eleştirecekler, yanından giden herkes eleştiriyor işte bu zihniyet böyledir, güç varken sevinç, güç bitti mi utanç dile gelir..

Cahil değiliz bizde okuyoruz bir mektep. Edep, edep..

 

Ersoy k

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet bir an önce Fetö lideri gülene hocam diye hitap eden kim varsa içeri tıkmalıdır! makamını almalıdır!

HIZLI YORUM YAP