Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açlık ve yokluk açıklaması, Bakara suresi ile derdini anlattı, yoklukla intiham edileceksiniz | SİYASET
DOLAR

32,3765$% 0.17

EURO

34,9947% -0.24

STERLİN

40,9869£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,02%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.004,00%-0,21

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açlık ve yokluk açıklaması, Bakara suresi ile derdini anlattı, yoklukla intiham edileceksiniz

Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açlık ve yokluk açıklaması, Bakara suresi ile derdini anlattı, yoklukla intiham edileceksiniz

İnternet haber: Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açlık ve yokluk açıklaması, Bakara suresi ile derdini anlattı, yoklukla intiham edilin, oluşan zam olaylarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan bakara suresi ile açıklama yaptı.

Sosyal medyada gündem olan açıklama ile ilgili olarak eski bakan Ak partili Egemen bağış ise gündem oldu..

 

Bakara Suresi 155’inci ayetini okuyarak, “Rabbimiz Kuran’ı Kerim’de ‘Muhakkak ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle deneriz. Sabredenleri müjdele’ bu şekilde buyurmaktadır” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği 16. Konferansı Açılış Oturumu’nda konuştu.

Yerli aşıya ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Salgınla mücadelede iş birliğinin önemine dikkat çektik. Her fırsatta insanlığa demokrasi dersi verenler kendi dışındaki sorunlara kulaklarını tıkarken biz imkanları kardeş ülkelerle paylaştık. İhtiyaç halindeki 160 ülke ve 12 uluslararası kuruluşa yardım ulaştırdık. Bunun yanında 11 ülkeye aşı tedarikinde bulunduk. Yerli aşı ile ilgili süreci yakından takip ediyoruz, bir an önce neticelendirmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Erdoğan ayrıca konuşmasında Bakara Suresi 155’inci ayetini okuyarak, “Rabbimiz Kuran’ı Kerim’de ‘Muhakkak ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle deneriz. Sabredenleri müjdel’ bu şekilde buyurmaktadır” dedi.

Müslümanların sadece koronavirüsle veya insani krizlerle değil aynı zamanda giderek yükselen İslam düşmanlığıyla da mücadele ettiğine dikkat çeken Erdoğan, Kudüs’ü 400 yıl boyunca adaletle yönetin bir ecdadın torunları olarak Filistin’de kan, gözyaşı ve zulüm görmek istemiyoruz. Önümüzdeki dönemde bölgemizde barış ikliminin güçlenmesini yine bizim atacağımız ortak adımlar belirleyecektir” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZ YENİ BİR GÖÇ YÜKÜNÜ KALDIRAMAZ”

Erdoğan konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Afganistan’ın kalıcı barış ve istikrara kavuşması ortak temennimizdir. Özellikle şu anki zor kış şartlarında Afgan kardeşlerimize yönelik insani yardımların sürdürülmesi öncelik taşıyor. Devam eden siyasi süreçte içimize sinmeyen, kapsayıcılık noktasında eksik bulduğumuz hususlar elbette vardır. Bu konudaki eleştirilerimizi muhataplarına iletiyoruz. Afganistan’ın tekrar kaosa ve çatışmaya sürüklenmemesi için gayretlerimizi devam ettiriyoruz.

Afganistan’daki gelişmelerin göç akını riskini artırdığı malumunuzdur. Halihazırda 3,6 milyonu Suriye’den gelen olmak üzere yaklaşık 5 milyon mülteciye ev sahipliği yapan ülkemiz yeni bir göç yükünü kaldıramaz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partili Alpay Özalan, CHP’li vekillere yumruk savurdu!

HIZLI YORUM YAP