Erdoğan: Suriyelilere ve diğerlerine sahip çıkacağız dedi! | SİYASET
DOLAR

32,3660$% 0.11

EURO

35,0553% -0.15

STERLİN

40,9097£% -0.02

GRAM ALTIN

2.322,01%0,14

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%0,17

a

Erdoğan: Suriyelilere ve diğerlerine sahip çıkacağız dedi! Ak parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye, Afganistan , Irak, İran, fark etmiyor sahip çıkacağız dedi!

MHP SEÇMENİ RAHATSIZ!

Cumhur ittifakı ortaklarından MHP seçmeni ise Erdoğan’ın son tutumundan son derece rahatsız olduğu kulislerde konuşulurken, Erdoğan’ın sahip çıkacağı açıklaması Seçeme yaklaşan Türkiye’de seçmenin  kararını son derece etkileyecek!

Anketlere göre Türkiye2nin 80-90 seviyesi sığınmacıların ve mültecilerin gönderilmesini istiyor!

Erdoğan Kalsın Diyor ama Seçmen gitsin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kalsın dediği Suriyeliler ve diğer sığınmacılar açıklaması sonrası Ak partili vekilleri tamamı konuşmayı alkışladı..

Türkiye’deki yabancı uyruklularla ilgili tartışmalara değinen Erdoğan, “Ülkemize hicret eden ama Suriye ama Afganistan ama Irak, İran, fark etmiyor. Biz muhacirlik ve ensar olma kabiliyetinin ne olduğunu en iyi bilen bir kültürün mensuplarıyız. Muhacir nedir, ensar nedir bunu anlamayan, bunu bilmeyenlerle bizim işimiz yok. Suriye’den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız Bay Kemal. Arzu ettikleri zaman vatanlarına dönebilirler. Ama biz onları asla bu topraklardan kovmayız ve kovmayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kapımız açık, onlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Onları katillerin eline bırakmayacağız” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; MÜSİAD yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin Gücü Özel Ödülü’nü köklü dayanışmamızın, dava arkadaşlığımızın bir nişanesi olarak ömrüm boyunca iftiharla taşıyacağım.

Ensar olma kabiliyetinini ne olduğunu en iyi bilen bir kültürün mensuplarıyız. Muhacirlik nedir, ensar nedir bunu anlamayan bunu bilmeyenlerle işimiz yok. Biz muhacirliği de biliriz, ensar olmayı da biliriz. Suriye’den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sahip çıkacağız Bay Kemal. Siz ne derseniz deyin. Biz bu konutları da onun için yapıyoruz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ümit Özdağ: Süleyman Soylu’yu Ak Partiye getiren Fetö’dür!

HIZLI YORUM YAP