Erdoğan İyi partiyi neden ittifakta istiyor? | SİYASET
DOLAR

32,5012$% 0.06

EURO

34,7821% -0.06

STERLİN

40,4726£% -0.64

GRAM ALTIN

2.500,45%0,66

ÇEYREK ALTIN

4.265,00%0,41

a

Erdoğan İyi partiyi neden ittifakta istiyor?

Erdoğan İyi partiyi neden ittifakta istiyor? Seçim yaklaştıkça MHP lideri bahçeli her ne kadar İyi partiye yüklense de, Siyasal İslamcılar ne kadar Meral Akşener’e hakaretler etse de Erdoğan olaya farklı bakıyor..

NEDEN?

Çünkü Meral Akşener çok eski bir siyasetçi ve aynı zamanda ülkücülerin manevi Ablası, Annesi rolünde..

Akşener siyasi olarak Erdoğan gibi, Hatta ona Dişi Erdoğan diyebiliriz ama bu hitap açıcısından böyle..

Akşener geri adım atmayacak bir yapıya sahip bunu evi basıldığında cama çıkıp racon kesmesiyle birlikte gördük, Onu öyle bağıra, çağıra alt edemezsiniz. çok derin birisi Meral Akşener..

Peki Erdoğan neden Meral Akşener’i partide istiyor?

Bunun bazı nedenleri ve Bir kere Emine Erdoğan Akşener’i çok seviyor. Erdoğan ceza evindeyken ona sahip çıkan tek kişiydi Akşener. Hatta Ak partinin kuruluşu içerisinde vardı Meral Akşener..

Erdoğan meral Akşener2i sadece oy için dediği, Partisinde olan güçlü bir isme ihtiyaç var. Herkesle uzlaşabilecek birisi, Gerektiği zaman düğmeye basacak birisi, Sokağı iyi bilen birisi Meral Akşener, Geçmişin güçlü kişileri ile görüşebilecek, Çaldığı kapılar suratına kapanmayacak birisi Meral Akşener.. Bugün Güneydoğuda başta olmak üzere Meral Akşener çok güçlü bir isimdir.

Bunu Erdoğan biliyor ama yeni yetme siyasiler bilmez. bunu bahçelide biliyor. O yüzden kızgın, Hatta o yüzdene vine dön dedi, Güç kaybettikçe MHP Akşener’e yüklenir ama Bahçelinin Unuttuğu bir şey var. Meral Akşener onu takacak bir siyasetçi değil.

Kendisi bir öğretmen, Öğretiyor Meral Akşener. Bu sebep ile Erdoğan onu yanında istiyor Bugün meral Akşener Ak parti ile ittifak yapsa Erdoğan ona koşulsuz güvenir. Çünkü o da biliyor Cumhur ittifakı güç kaybediyor. yeni taze kana ihtiyaçları var Buda Akşener dışında birisi değil.

Oy için değil. Akşener için Ak partiye oy verecek Sırf Meral Akşener için %7 oranında bir kısım var evet iyi parti Cumhura oy vermez ama Meral Akşener hatırına güvendiği için bir dönem daha oy verir..

Kısaca olay bu..

Baykushaber.com / Siyaset Haberleri /

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet Bahçeli: 6’ya karşı 2, bu Cumhur İttifakı demektir. BBP ve Vatan Partisini yok saydı!

HIZLI YORUM YAP