Erdoğan: Bizim ihtiyacımız olan kuşak Z kuşağı, Y kuşağı değil, TEKNOFEST kuşağıdır | SİYASET
DOLAR

32,3765$% 0.17

EURO

34,9947% -0.24

STERLİN

40,9869£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,02%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.004,00%-0,21

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Erdoğan: Bizim ihtiyacımız olan kuşak Z kuşağı, Y kuşağı değil, TEKNOFEST kuşağıdır

Erdoğan: Bizim ihtiyacımız olan kuşak Z kuşağı, Y kuşağı değil, TEKNOFEST kuşağıdır

Erdoğan: Bizim ihtiyacımız olan kuşak Z kuşağı, Y kuşağı değil, TEKNOFEST kuşağıdır. Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı konulmasında gençlere seslendi. Z kuşağının hedef olmadığını muhalefetin Z kuşağı olarak Z,Y kuşağının hedefi olduğunu Ak partinin ise TEKNOFEST kuşağını istediğini belirtti.

2023 seçiminin kilidinin gençler olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Ülkemizdeki tüm gençlerimizi hem eğlenebilecekleri hem öğrenebilecekleri bu festivale bekliyoruz” dedi. Erdoğan, “Biz gençleri harflerle, kuşaklarla bölmüyoruz, A’sından Z’sine hepsini de kucaklayacak eserlerle, hizmetlerle, çalışmalarla bütünleştiriyoruz. Bizim ihtiyacımız olan kuşak Z kuşağı, Y kuşağı değil, TEKNOFEST kuşağıdır. Bizim ihtiyacımız olan nesil Asım’ın neslidir. Bizim ihtiyacımız olan gençlik ‘Kim var?’ diye seslenince sağına soluna bakmadan ‘Ben varım’ cevabını veren bir gençliktir” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU, AKŞENER VE TÜRKKAN’I HEDEF ALDI

Konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Bingöl’de yaşanan “küfür” olayı üzerinden İYİ Partili Lütfü Türkkan’ı hedef alan Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

– Bir parti çıktı Türkiye’nin Irak ve Suriye’ye yönelik sınır ötesi harekatları için Meclis’te ‘hayır’ dedi. ‘Evet’ diyenleri ihanetle suçladı. Aynı parti Kandil’i yerle bir edeceğini, Suriye’de huzuru sağlayacağını iddia etti. Bay Kemal senden hiçbir şey olmaz. Sen 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı’nda FETÖ’cülerin yönettiği tankların arasından nasıl kaçtıysan sen bugün de aynısın.

– (Meral Akşener) Şehit yakınına söven densiz utanmaz arlanmaz milletvekiline sıkı sıkıya sarılarak gerçek yüzünü gösterdi. İYİ Parti’nin başındaki kadın nasıl küfrediyor? Söylemek istemezdim ama söyleyeceğim parlamento çatısı altında ‘Yavşaklar’ diyecek kadar ileri gidebilen bir kadın.

– Bunda ne edep ne adap var. Ne olacak? Başkanı bu şekilde küfrederse onun milletvekili ondan farklı olur mu? Sen bir kadınsın bir kadın nasıl oluyor da bu şekilde küfrediyor? Bunların suyu kaynadı. Bunların suyunu tam manasıyla kaynatmaya var mıyız? İnşallah Haziran 2023’te bu kazanı kaynatalım ve bunların işini bitirelim.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Provokatörler İzmir’de İYİ Parti standına saldırdı!

HIZLI YORUM YAP