Ekrem İmamoğlu'nun çağrısının ardından Mercedes-Benz Türk'ten açıklama! İktidarın iftiracılarına cevap! | SİYASET
DOLAR

32,5760$% 0.1

EURO

35,0438% 0.56

STERLİN

40,8635£% 0.69

GRAM ALTIN

2.432,19%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ekrem İmamoğlu’nun çağrısının ardından Mercedes-Benz Türk’ten açıklama! İktidarın iftiracılarına cevap!

Ekrem İmamoğlu’nun çağrısının ardından Mercedes-Benz Türk’ten açıklama! İktidarın iftiracılarına cevap!

Baykuş internet haber Ekrem İmamoğlu’nun çağrısının ardından Mercedes-Benz Türk’ten açıklama! İktidarın iftiracılarına cevap! Meclis ‘de olan bütçe tartışmaları sırasında ve sonrası yaşanan çirkin ve olmaması gereken söz ve iddialar tartışılmaya devam ederken, Türk siyasetin de ilk defa bir Şirket’te iftiralardan nasibini almıştı.

İmamoğlu’nun çağrısının ardından Mercedes-Benz Türk’ten açıklama geldi!

İBB’nin Mercedes-Benz firmasını otobüs tamir ihalesinden elediği iddialarına ilişkin İBB Başkanı İmamoğlu, “150 yıllık İETT’ye, kendi markaları ve firmaları üzerinden iftira atılıyor. Bu iftiraya müsaade etmemeliler. Mercedes firmasını, çok acil olarak açıklama yapmaya davet ediyorum” demişti. Mercedes-Benz Türk’ten açıklama yapıldı.

İMAMOĞLU NE SÖYLEMİŞTİ?

İmamoğlu, bugün yaptığı açıklamada, şunları söylemişti:

  • Mercedes firması, ihaleye katıldı. Teklif de vermiş. Dolayısıyla buradan çağrı yapmak durumundayım Mercedes firmasına. Karşısında 150 yıllık İETT firması var. İETT’yle çalışan bir kurumdur Mercedes daha öncesinde de. Şu anda bile bizde dönen otobüsleri var.
  • Dolayısıyla 150 yıllık İETT’ye, kendi markaları ve firmaları üzerinden iftira atılıyor. Bu iftiraya müsaade etmemeliler. Mercedes firmasını, çok acil olarak açıklama yapmaya davet ediyorum. Bu iftiraya seyirci kalmasınlar, ayıptır. Bir avuç, yalan ve iftirayla konuşan insanlara müsaade etmeyecek böylesi bir uluslararası ve önemli bir kurum.
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açlık ve yokluk açıklaması, Bakara suresi ile derdini anlattı, yoklukla intiham edileceksiniz

HIZLI YORUM YAP