Ekrem İmamoğlu'ndan 'Yeni Taksi sistemi' açıklaması, Taksi plaka sahipleri kriz geçiriyor! | SİYASET
DOLAR

32,5831$% 0.32

EURO

34,8204% 0.19

STERLİN

40,4496£% -0.42

GRAM ALTIN

2.513,07%1,17

ÇEYREK ALTIN

4.286,00%0,90

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Yeni Taksi sistemi’ açıklaması, Taksi plaka sahipleri kriz geçiriyor!

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Yeni Taksi sistemi’ açıklaması, Taksi plaka sahipleri kriz geçiriyor!

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Yeni Taksi sistemi’ açıklaması, Taksi plaka sahipleri kriz geçiriyor! İstanbul’da seçimlerden sonra büyük değişikliklere imza atan başarılı projeleri ile dikkat çeken İmamoğlu vatandaşların daha konforlu olması ve ulaşım sağlaması adına yaptığı değişikler, taksi plakası sahiplerini rahatsız ettiği ve bu rahatsızlıkların sebebi ise Ekrem İmamoğlu’na yönelik baskılarını artırmak isteyen plaka sahipleri taksi plakalarının artırılmasının önüne geçmek için 9 kez taksi sayısının artmasının önüne geçmişlerdi.

İstanbul halkı ise yeterince taksi bulamadıklarını her dille ifade etmesine karşın, Taksi plakası sahipleri sayıların artışının önüne geçilmesini istiyor.

Taksi çalışanları ise biz hem çalışıyoruz hem de plaka sahiplerine para veriyoruz, sigortamızda biz ödüyoruz demesi ise gündeme gelmişti, Ekrem İmamoğlu ise yaptığı açıklamada takside çalışanlara destek için her yolu deneyeceğini ifade etmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından ‘Yeni Taksi sistemi’nde getirecekleri iyileştirmeleri açıkladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Şamil Tayyar: Ev, araba, bilgisayar, cep telefonu, lüks değil ihtiyaç oldu

HIZLI YORUM YAP