Doğukan Çep Yakalandı! Kaçmaya çalıştı | SİYASET
DOLAR

32,5992$% 0.25

EURO

34,8111% 0.4

STERLİN

40,3385£% 0.44

GRAM ALTIN

2.405,11%-1,12

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%-1,88

a

Doğukan Çep Yakalandı! Kaçmaya çalıştı, Eski ülkü ocakları başkanı Sinan Ateş süikastı için operasyonlar devam ediyor, Bir çok kişinin göz altına alınması ile genişleyen operasyonlar sonrasında baş şüphelilerden olan Doğukan Çep polisin operasyonu ile kaçmaya çalışırken yakalandı!

ORMANLIK ALANA KAÇIYORDU!

Dodo Lakaplı Doğukan Çep polislerin geldiğini öğrenince otelin arka kapısından ormanlık alana kaçmaya çalıştı, polislerin izlediği Doğukan Çep izini kaybettirmek istediği sırada polislerin havaya ateş etmesi sonunda yakalandı.

Oldukça telaşlı olan Doğukan çep için soruşturmanın Ankara’da süreceği bildirilmişti, İşlemlerinin Ankara’da devam edeceği öğrenilen Doğukan Çep ‘in nasıl bir ifade vereceği merak ediliyor.

Bir çok ülkücü ise intikam seslerini yükseltmeye devam ederken, Emniyetin herhangi bir durum olmaması için önlemlerini artırdığı iddia ediliyor. Sinan Ateş2in öldürülmesi sonrasında sosyal medyada binlerce Ülkücü partisinden istifa etmişti.

Özel Harekat Polisleri içerisinde ‘de göz altına alınan bazı isimlerin plaklarının 61 Of yazması ise tartışma konusu olmuştu!

DW Türkçe’den Alican Uludağ’ın haberine göre süren soruşturma kapsamında dört kişi daha tutuklandı. Tutuklanan şüpheliler arasında özel harekat polisleri Murat Can Çolak ve Aşkın Mert Gelenbey de yer aldı.

İki özel harekat polisinin tetikçiyi İstanbul’dan Ankara’ya getirmek için kullandıkları transporter aracın sahibi Mustafa Uzunlar da gözaltına alındı. Uzunlar, ifadesinde özel harekat polisi olduğunu söylediği Çolak ve Gelenbey aleyhinde şu ifadeyi verdi:

“Bu şahısları 27 Aralık günü bizim otoparkta 61 OF 0609 plakalı transporter aracı almaya geldiğinde Dodo lakaplı kişi bizim otoparktaydı. Kendisi polis olarak bizi tanıştırdı. Gelenler iki kişiydi. İkisi de polis dedi. Bunlardan biri hatta Özel Harekatta çalıştığını söyledi.”

Baykushaber.com / Siyaset Haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener: Sinan Ateş’in ailesinin TBMM’de soru önergesi, araştırma önergesi yapılmaması talebini iletti

HIZLI YORUM YAP