Devlet Bahçeli İkinci kez Meral Akşener'e Sesledi Evine Dön! | SİYASET
DOLAR

32,5666$% 0.14

EURO

35,0564% -0.02

STERLİN

40,8411£% -0.11

GRAM ALTIN

2.439,08%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

Devlet Bahçeli İkinci kez Meral Akşener’e Sesledi Evine Dön!

Devlet Bahçeli İkinci kez Meral Akşener’e Sesledi Evine Dön! çağrısını yenileyen Devlet Bahçelinin geçtiğimiz aylar’da ise Akşener ve partisi için zillet dediği biliniyor Akşener’den cevap gecikmedi

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın, ‘HDP kapatılsın’ sözleri üzerinden parçalanmaya çalışıldığına vurgu yaptı, “Cumhur İttifakı 2023’te yeniden iktidar olacak, Sayın Erdoğan da Cumhurbaşkanı olacak. Aklın varsa hesabını buna göre yap Kılıçdaroğlu…” dedi. Bahçeli, AİHM’in Demirtaş kararına da değindi, “AİHM’in son kararını tanımıyoruz, takmıyoruz, milli vicdanda hükümsüz olduğunu da buradan haykırıyoruz. Türk mahkemelerine hakareti reddediyoruz” diye konuştu. Bahçeli, İBB’nin Şebiarus töreninde Türkçe Kur’an okutmasına da sert sözlerle tepki gösterdi. Bahçeli, Akşener’e ‘evine dön’ çağrısını da yineledi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda çok önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, AİHM’in Selahattin Demirtaş kararından, Cumhur İttifakı’na, muhalefetin erken seçim çağrılarından, Akşener’in masa teklifine kadar her konuya değindi. Bahçeli, HDP’nin kapatılması gerektiğini bir kez daha vurguladı, “Milletin vicdanının sesini dile getiriyoruz” dedi.

Bahçeli, Akşener’e ‘Evine dön’ çağrısını bir kez daha yineledi, “Teklifim hala geçerlidir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GENPA’nın sahibi Zeynel Abidin Erdem’in BYLOCK kullanan oğlu Fetö olayı!

HIZLI YORUM YAP