DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'dan akıllara zarar açıklama ! | SİYASET
DOLAR

32,6008$% 0.38

EURO

34,7977% 0.16

STERLİN

40,5862£% -0.04

GRAM ALTIN

2.497,10%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.257,00%0,18

a

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’dan akıllara zarar açıklama !

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’dan akıllara zarar açıklama !

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FETÖ/PDY’nin “hükümete ilk darbe girişimi” olarak kabul edilen 17-25 Aralık yargı darbe girişimiyle devletin organlarını çalışmaz hale getirmek isteyen teröristlerin yaptığı  operasyonlara yönelik büyük tepki çeken bir açıklama yaptı. Babacan “Minik bir darbe teşebbüsüydü. Ancak o dosyaların bir noktada tekrar incelenmesinde de bir fayda görürüm doğrusu” dedi.

Medyascope’ta Ruşen Çakır’ın programına konuk olan ve sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FETÖ söylemleri ile uyuşan söylemleri ile milletin tepkisini çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor.

17-25 ARALIK’A ‘MİNİK DARBE’ DİYEREK İFADE ETTİ !

Babacan programda 17-25 Aralık yargı darbe girişimi ile alakı olarak “Yargı ve polis teşkilatına nüfuz etmiş bir grubun belli dosyaları uzun zamanca bekleterek o günkü iktidara yönelik minik bir darbe teşebbüsüydü. Ancak o dosyaların bir noktada tekrar incelenmesinde de bir fayda görürüm doğrusu” ifadesini kullandı.

 

FETÖ ile fikirlerinin uyuştuğu görülen açıklamalar da gündemde kalmayı hedefleyen Ali Babacan  “17-25 Aralık yargı darbe girişimi” hakkındaki sözlerinin ardından sosyal medya ve vatandaşlardan büyük tepki topladı.

İLGİNÇ LGBT VE ALKOL ÇIKIŞI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan eşcinsellik ve alkol ÖTV’leri ile ilgili sorulan sorulara ise değişik cevaplar verdi.

LGBT’liler konusunda ne düşündüğü sorusunu yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan “Devletin kimsenin yaşam tarzını değiştirme görevi olamaz. Herkesin yaşam tarzına saygılıyız. Ama aile kurumunun güçlü tutulması da anayasal görevlerden biridir” dedi.

 

“İÇKİLERDEKİ VERGİ KOPMUŞ GİTMİŞ DURUMDA, KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL”

Yeni gelen Özel Tüketim Vergileriyle (ÖTV) ilgili gelen soruları da  yanıtlayan Babacan “Alkollü içkilerdeki vergi kopmuş gitmiş durumda, kabul edilebilir değil. Komşularımızda yarı fiyatına, üçte bir fiyatına alkol satılıyor. Türkiye’de bu vergilerin yüksek olması kaçakçılığı doğuruyor” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Recep Tayyip Erdoğan bop için çalışıyor!

HIZLI YORUM YAP