DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hükümet Sistemi içi ''TUZAK'' dedi ! | SİYASET
DOLAR

32,3769$% 0.18

EURO

35,0095% -0.19

STERLİN

40,9853£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,75%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,31

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hükümet Sistemi içi ”TUZAK” dedi !

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hükümet Sistemi içi ”TUZAK” dedi !

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hükümet Sistemi içi ”TUZAK” dedi !

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin MHP’nin AKP’ye kurduğu tuzak olduğunu söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Gündem TV’ye  röportaj da bulundu. Cumhur İttifakı’nın Türkiye’yi yönetmediğini ifade eden Şahin, “Şu an herkes canı ile uğraşıyor. DEVA Partisi olarak bir erken seçim olacağını düşünmüyoruz. Şu dönemde seçim düşünmek, yangından mal kaçırmak gibi bir düşünce olduğunu ortaya koyuyor. Ama korkunun ecele faydası yok, hangi gün giderse gitsinler, bu millet Cumhur İttifakı’na yönetim iradesini bir daha vermeyecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli’nin siyasi partiler kanunun teklifini yönündeki düşüncelerini değerlendiren Şahin, “Sayın Bahçeli’nin talebi pek rahmaniye benzemiyor, şeytani bir talep olduğunu düşünüyorum” dedi.

“CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ TUZAK”

Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında da fikrini beyan eden  Şahin, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi, Ak Parti iktidarına kurulan en büyük tuzaktır. Bu hamle, seçim sonrası koalisyonların önüne geçilmesi için atılmıştır” ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Asırlık hayaldi gerçek oldu

HIZLI YORUM YAP