Ali Babacan Cüneyt Özdemirin Kanalında Rekor Kırdı | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Ali Babacan Cüneyt Özdemirin Kanalında Rekor Kırdı

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı youtube kanalında Cüneyt özdemirin sorularını yanıtladı. Milyonlara ulaşan konuşmada bir çok mesele ele alındığı görüldü.

İzleyicilerin sorusuna değinildiği görülen yayın esnasında Ali babacanın yapıcı konuşması ve herkesle konuşabilen bir parti imajı çizmesi ise gözlerden kaçmadı.

Biz yaptık yine yaparız

Geçmiş döneminde sorunları çözmedeki başarılarının istişare olduğuna değinen Ali babacan şans verilmesi halinde uygulamalara devam edileceğini herkese konuşma hakkı verileceğini dile getirdiği görüldü. İsteyen istediği gibi konuşabilir bizim amacımız güven veren bir politika oluşturmak daha önce bunu yaptık yine yaparız dediği görüldü.

Partimize bir çok kesimden insanlar katıldı, sayın Abdullah Gül ile görüşüyoruz ama ben onu arıyorum, benden şahsen partinde bu eksik dediğini bana arayarak söylemedi, onu partide düşünmüyoruz çünkü kendi söylemi vardı aktif siyasette yer almayacak.

HDP ile ilgili soruya cevap veren Babacan

Denetimlerden geçmiş anayasaya göre suç işlememiş herkes seçme ve seçilme hakkına sahiptir. Seçilmişlerin yerine başkasını atamamak gerekir sözleri ise gündeme bomba gibi düştü.

IMF ile ilgili soru üzerine çok iyi işler yaptık eve borç verecek durumdaydık bunu hep birlikte biz başardık. bakın ben yaptım demiyorum biz yaptık. ABD den yakın zamanda kredi istendi fed bankasından verilmedi, bunun sebebi ile katarla anlaşma sağlandı. Eğer biz güvenilen bir ülke olsaydık bu sorunların olacağını düşünmüyorum. Daha ilerisi için güzel işler yapılabilir geç değil dediği görüldü.

Babacan ve ekibi için Cüneyt özdemir şuanda binler yarında milyonlara ulaşan bir program oldu istediğim soruları sorabildim diyerek yayını uzattığı görüldü. Bazıyorumlar da babacan için idam edilen Adnan menderese benzetildiği görüldü.

Babacan ve ekibin ise Akparti için fetö ve benzeri yerlerden destek almıyoruz herkes işine baksın dediği görüldü, aktarılan ve bağış yapan yerler belli diyerek sözlerine son verdi.

Akparti içinden babacan için cevap gecikmedi  

Alpay özalan Ali Babacan, CHP kanalında HDP Eş Başkanı’nı övüyor. Amacınız aynı, düşünceniz aynı, kanalınız aynı, BATI hayranlığınız aynı, HDP sevginiz aynı. CHP’nin manda ve himayesinde parti kuracağınıza, doğrudan CHP’ye katılsaydınız. Masraf olmazdı en azından dediği görüldü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Sezgin Tanrıkulu ” AKINCI ”dan rahatsız !

HIZLI YORUM YAP