Cumhuriyet gazetesi: Millet İttifakına Seçmen inanmıyor | SİYASET
DOLAR

32,3724$% 0.15

EURO

35,0216% -0.2

STERLİN

40,9855£% 0.14

GRAM ALTIN

2.324,93%0,25

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%-0,17

a

Cumhuriyet gazetesi: Millet İttifakına Seçmen inanmıyor

İmamoğlu’nun seçim sürecinde kampanyaları ve organizasyonlarından sorumlu Necati Özkan, 6’lı masayı projesiz olmakla eleştirdi ve “seçmen size inanmıyor” uyarısı yaptı.

Millet İttifakı’nda adaylık tartışmaları sürerken, herhangi bir proje açıklanmaması CHP’ye yakın medyayı da rahatsız etmeye başladı. 

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki seçim kampanyasını yürüten Necati Özkan, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde altılı masayı eleştirdi. 

Seçim öncesinde iktidarın doğru adımlar attığını vurgulayan Özkan, altılı masanın vadedecek bir projesi olmadığını hatırlatarak, “İktidar adım adım kampanyasını örüyor. Seçim gününden önce seçimleri kazanmak için atak yapıyor. Peki muhalefet? İktidar bileşenleri her gün yeni bir proje açıklama peşindeyken muhalefet bileşenlerinin ayda bir buluşması ne kadar doğru” ifadelerini kullandı.

“SEÇMEN SİZE İNANMIYOR” UYARISI

Özkan ayrıca, seçim kampanyasını “parlamenter sisteme dönüş” vaadi üzerine kuran Millet İttifakı’nı şu sözlerle eleştirdi: 

“Muhalif yetkililerin ‘Güçlendirilmiş parlamenter sistem’ dışında bir söylem hazırlığı var mı? O söylem seçmeni inandırabiliyor mu?

Hatırlatmak isterim ki insanların size ve projelerinize inanması işin başlangıcıdır. İnsanlar size inanmadıkça gerçek bile gerçek değildir!

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu’ndan, Ak partili fırsatçılara tarihi cevap, Biz vatanseveriz, siz ise oy için her bir şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılar

HIZLI YORUM YAP